.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

кръв при ходене по голяма нужда

Здравейте малко ме е срам но..стана вече 3ти път когато ходя по голяма нужда да ми тече кръв. Нямам болки,не се напъвам (запек) не усещам пъпчици по .. нз ще ходя на доктор само че тя сега е в отпуска и нз майка ми мн се притеснява не знае от какво може да е ..казва ми че при шофьори и при хора които са седнали непрекъснато имат такива проблеми и си мисли че е защото стоя на компютъра .. аз през половината ден сам на у-ще и стоя на стола сиг общо 5 часа и някъде към 30-40 мин се събира да съм на крак после си идвам и пак сядам .. нз ако някой е имал такива проблеми моля да сподели
    съжалявам че не съм писала мн. старателно но бързах

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Заседналият начин на живот е лошо нещо. Възможно е от там да идва проблемът.Отиди да те прегледат.Успех и се опитай да водиш по-активен живот.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си