.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Операция на носа

Здравейте, интересува ме колко горе долу струва операция за смаляване на носа при професионалист ?

Мега фен Аватара на vagarious
    При всеки специалист е доста различно.Зависи от това колко е специалист наистина.
    Big or small, lies are lies!

зависи.. най-скъпата която съм виждала е 3000euro

anonymous708973
    Guest
    И аз имам въпрос.
    Ти изгледала ли си една истинска, ама истинска ринопластика?

я пусни снимка където да ти се вижда носът
    ако няма нужда .. недей ! ..
    напълно съгласна съм с PinkPan7her
    ако не си гледала ( предполагам че си , но все пак ) http://www.youtube.com/watch?v=RqBVEeqiALI ! ..

^ Не, защо... какво й е ?

anonymous708973
    Guest
    Изгледай я и после ще говорим.

клипът е ОТВРАТИТЕЛЕН !!!

Да, наистина клипът е отвратителен, но комплекса си е комплекс. А и аз имам проблеми с носа, така че няма да е само козметична операция

еми дай да го видиммм тояя нос деееее

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Към 2000-3000?.
    И аз много искам,но и адски много ме е страх.

Какво толкова искате да видите носа на момичето, да не би да го оправите вие? И какво като е гадна операцията, другите да не би да са по-хубави? Щом има скалпел всичко е мазало независимо каква е тя. Питаха ви едно нещо, вие се правите на много инересни и разбирачи. Гледала ли си ринопластика? Що? Какво й е на ринопластиката, който няма проблем от тоя сорт може да мълчи. Не може да бъдете съпричастни към болка, която не изпитвате.

Та по въпроса . Има и по - скъпи от 3000 euro, но най - много до 4000 euro да стигат. Има и доста по евтини, има и чрез клинични пътеки. Дори и с по-малко от 3000 euro можеш да си направиш операция. Не бъди подвластна на коментари от сорта 'Евтиното, после излиза по - скъпо', защото при ринопластиката не е така. Въпрос на пипане е. Може да дадеш и 10 000 и накрая да съжаляваш. Може да дадеш и 2000 и да си доволна. Количеството не е гарант за качеството

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Ако си твърдо решена да си направиш операцията позаинтересовай се на други места,има много форуми,където жени споделят опита си с пластични хирурзи.Майка ми си направи операция на гърдите,от позната беше чула име на доктор,от който била доволна и така.Разпитай и ти да те насочат

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    видеото е отврат!

съгласна съм със sladkish_14

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    И като е гадна процедурата к'во? Момичето си е решило, има комплекс, иска да го махне. Не мога да разбера как това, че й пуснахте някакъв клип променя нещата? Приятна операция няма.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Какво толкова искате да видите носа на момичето, да не би да го оправите вие? И какво като е гадна операцията, другите да не би да са по-хубави? Щом има скалпел всичко е мазало независимо каква е тя.
    Искаме да видим прословутото НОСище, заради което иска да изтърпи такава мъка. И като не си запозната, трай си. Има процедури с минимално инванзивен достъп, при които последното нещо, което можеш да кажеш, е че е мазало. При поставянето на импланти в гърдите се използва разрез около ореола на гърдата. Да ти мяза на мазало?! При лапароскопската апендектомия (в случай, че не знаеш, това е операция за отстраняване на апендисита, но не се използва стандартния подход) се правят разрезчета по 5-10 МИЛИМЕТРА.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Операцията си е операция, естествено, че не става с магическа пръчка и без кръв и болка. Възстановителния процес също е болезнен и неприятен, ама такива операции отдавна не са табу в 21 век. Имаш комплекс, имаш парите, имаш нервите - оправяш го. Какво като й видите носа и й кажете "Не бе, няма смисъл, добре си си", като решението си е нейно и щом тя самата не се чувства добре изглеждайки по този начин, не мисля, че има смисъл да я разубеждавате.

клипа е ужасс, никога няма да се подложа на такова нещо, ако ще и да умра с грозен нос

Мега фен Аватара на iiordanova
    Ако имаш парите , смелостта и наистина грозен нос - давай.
    Ако е просто прищявка - няма нужда да се подлагаш на такава болезнена операция.

И аз имам дефект на носа и много ми се подиграват..много е гадно искам да си направя ринопластика. Ако знаете някой добър хирург пишете ..

Абе момичето каза, че операцията не е само козметична. Явно има проблем и пита за цена. Кви са тия въпроси "Ти виждала ли си операцията?". Големи разбирачи. Сега кажете, че и вие оперирате.
    Момиче ^^

Повече от фен Аватара на Melanie
    Ох, какво толкова се хванахте за клипа. И раждането не е от най-приятните за гледане дейности, но всички ще го направите нали?

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Какво толкова искате да видите носа на момичето, да не би да го оправите вие? И какво като е гадна операцията, другите да не би да са по-хубави? Щом има скалпел всичко е мазало независимо каква е тя. Питаха ви едно нещо, вие се правите на много инересни и разбирачи. Гледала ли си ринопластика? Що? Какво й е на ринопластиката, който няма проблем от тоя сорт може да мълчи. Не може да бъдете съпричастни към болка, която не изпитвате.

Та по въпроса . Има и по - скъпи от 3000 euro, но най - много до 4000 euro да стигат. Има и доста по евтини, има и чрез клинични пътеки. Дори и с по-малко от 3000 euro можеш да си направиш операция. Не бъди подвластна на коментари от сорта 'Евтиното, после излиза по - скъпо', защото при ринопластиката не е така. Въпрос на пипане е. Може да дадеш и 10 000 и накрая да съжаляваш. Може да дадеш и 2000 и да си доволна. Количеството не е гарант за качеството
    -права си

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    а раждане виждали ли сте на клип?
    момичето има комплекси, като събере парички и стане на 18 ще си оправи носленцето..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Повече от фен
    Щом не е само козметичен проблем, а и здравословен, нека да си вземе направление от личния лекар. Ще отиде на консултация, ще и кажат цена, престой, грижи ..всичко. По каса минава само ако е със здравословен проблем. Не може заради визуален проблем да мине по каса. По каса се заплаща почти 1000 лв., а в частни клиники е над 1500 евро до към 3000 евро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си