- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мненията ви за..?
Момиче съм. Това беше добра затапка, признавам.Първоначално написано от Schneeflocke
Не променя мнението ми обаче, че културните различия не биха ми позвлолили да имам нещо повече от приятелство с някой турчин, или даже ако щеш - ориенталец.
Турците са даже по-добре от ония народи, дето все още си обрязват жените, имат смъртни наказания и правят диващини, които ние сме правили през средните векове.
Може да са добри, уважителни хора (в действителност са такива), но назадничавата мюсюлманска култура не може да мери с европейската - това са моите виждания. И те сигурно не харесват европейския разврат, защото всеки си гледа от неговата камбанария.
Но за мен те са си назадничави - за мюсюлманите говоря. Тепърва ще се учат да поставят човека на 1во място в културата си и т.н. Тепърва ще си разкарват феодалната власт и т.н.
Всеки да си мисли каквото иска. Моето мнение е такова за този етап.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Като цяло съм съгласна с теб. Тук ги има доста и някак...неприятни си ми. Смъртното наказание не е лошо нещо обаче, има хора, които е по-добре да бъдат затрити, не знаеш кога някой ще ги пусне на свобода...Първоначално написано от jghgh
Аз съм расист по прицип, просто не харесвам "различните". Но това не означава, че не харесвам отделните хора. Малко е сложно за обяснение....
Не ги приемам тез неща.Българите трябва да сме си с Българи.
Първоначално написано от lubomirky
Hostis Honori Invidia
Всеки човек сам си решава.
Аз лично нямам нищо против тях.
Защо не бихте тръгнали с турчин или туркиня ? Ако беше испанец или американец - бихте , нали?
Според мен всичко опира до човека. Ако си пасваме и т.н. - какво ще го зарежа , защото е турчин ли ?
Историята неможе да се промени, зверствата немогат да се забравят.
+1Първоначално написано от bloodandhonour88
Те си решават, аз съм твърдо против. Познавам турци и туркини и не съм очарован от тях. Като се има и предвид историята (ще кажете ''миналото си е минало-да, минало е, но не е забравено) на мен ми се вижда някак си...повече от странно. Не бих го направил.
Всяка жаба ще си знае локвата. Ако някой иска да е в моята локва - ще приеме моите правила
Туркиня... нямам против, стига да знае български и да се съобразява с българските норми на поведение. Или иначе казано - мюсюлманщината ще я забрави. Това ако сме в България.
За всички които ще ревнат - да, тя ще се съобразява с мен. Що ли? Щото е нагло да отидеш на чужда земя, и да искаш всички да се нагаждат според теб. Ти си чужденеца=> ти се адаптираш към местните.
И да, ако се наложи да замина извън България - аз ще науча местния език и обичаи и ако искам да се интегрирам - ще ги спазвам. Като не ми харесва - чантичката, пътя и пак в България.
И тъй![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Имам един супер сладък колега, който е турчин и определено бих се съвокуплявала с него. Обаче не си представям дълга сериозна връзка с такъв човек. Прекалено съм свободолюбива за да ме изтрае мъж с ориенталски начин на мислене. Но в идеалния случай, в който може да ми осигури всичко, от което имам нужда религията или националността не ме бъркат.
една приятелка е ходила с турчин а сега друга ходи с него аз лично съм му приятелка и не виждам нищо по- различно в него. дори свири на цигулка, което казвам, защото няма разлика в характера, възпитанието или нещо от този род..!!не виждам нищо срамно в това, но всеки е различен все пак!
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Според мен няма някаква разлика ... Аз нито съм расист нито нищо. А и е важно не какъв си по народност или как си облечен ( въпреки че по дрехите посрещат , а по ума изпращат ) а как се държиш и какъв си отвътре . Дори и да си най-грозния на земята отвътре може да си най-препрасното същество отвътре , тоес да си мил , да се държиш добре и т.н.![]()
~~ Music = LIFE !! :]]
Според мен религията не е от значение..
Имам една позната която е туркиня и ходи с христянин | не намирам нищо странно в това |
Ама зависи и от семейството де...![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Точно противоположно на горното мнение, според мен религията играе главна роля в случая. Както казаха по-горе... какво е по-различното от това българка да има връзка с испанец или американец? Различното се появява, защото като кажем турчин, всъщност казваме мисюлманин. Естествено има много и различни религии и на връзка между будист-християнка не би се гледало толкова лошо например, но пък конфликтът Ислям-Всички останали религии е твърде сериозен. Религията няма как да не бъде фактор, дори за хората, които по принцип не са религиозни.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Изключително вярно.Първоначално написано от BrokenInnocence
Нещо не ми харесва това.....то си е вътре в българина да отбягва турците....знаете все пак за 500 години робство,по онова време бихте ли ги залюбили?!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Бившият е турчин. Някои от приятелите одобриха, други - не. Но аз лично повече с турци не искам да се занимавам.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Нямам абсолютно нищо против смесените връзки, независимо дали става въпрос за турци, роми, араби и т.н. Аз съдя за хората като за такива. Много по-важни са човешките качества и отношението на даден човек към мен, а не расата или цвета на кожата. Още повече ако става въпрос за съвсем нормален, възпитан човек, който говори български и си е израснал с българи, а просто произхода му е друг. А и аз самата имам такава връзка, по-влюбена и по-обичана не съм се чувствала.И не бих се отказала от това, само заради някакви предразсъдъци и то чужди.
Първоначално написано от TheBeliever
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]