.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Крайно, некрайно - дивакът си е дивак. За човек от дадена народност може да се съди по културното му наследство. Ориенталските народи не могат да се похвалят с наследство като европейското, а дори и българското. Ренесанс и подобни направления те не са имали, и са далеч изобщо от всякаква креативност и отворен кръгозор.
    За арабски цифри чувал ли си? Да ти е било интересно защо така ги наричаме?
    Момиче съм. Това беше добра затапка, признавам.
    Не променя мнението ми обаче, че културните различия не биха ми позвлолили да имам нещо повече от приятелство с някой турчин, или даже ако щеш - ориенталец.
    Турците са даже по-добре от ония народи, дето все още си обрязват жените, имат смъртни наказания и правят диващини, които ние сме правили през средните векове.
    Може да са добри, уважителни хора (в действителност са такива), но назадничавата мюсюлманска култура не може да мери с европейската - това са моите виждания. И те сигурно не харесват европейския разврат, защото всеки си гледа от неговата камбанария.
    Но за мен те са си назадничави - за мюсюлманите говоря. Тепърва ще се учат да поставят човека на 1во място в културата си и т.н. Тепърва ще си разкарват феодалната власт и т.н.
    Всеки да си мисли каквото иска. Моето мнение е такова за този етап.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Момиче съм. Това беше добра затапка, признавам.
    Не променя мнението ми обаче, че културните различия не биха ми позвлолили да имам нещо повече от приятелство с някой турчин, или даже ако щеш - ориенталец.
    Турците са даже по-добре от ония народи, дето все още си обрязват жените, имат смъртни наказания и правят диващини, които ние сме правили през средните векове.
    Може да са добри, уважителни хора (в действителност са такива), но назадничавата мюсюлманска култура не може да мери с европейската - това са моите виждания. И те сигурно не харесват европейския разврат, защото всеки си гледа от неговата камбанария.
    Но за мен те са си назадничави - за мюсюлманите говоря. Тепърва ще се учат да поставят човека на 1во място в културата си и т.н. Тепърва ще си разкарват феодалната власт и т.н.
    Всеки да си мисли каквото иска. Моето мнение е такова за този етап.
    Като цяло съм съгласна с теб. Тук ги има доста и някак...неприятни си ми. Смъртното наказание не е лошо нещо обаче, има хора, които е по-добре да бъдат затрити, не знаеш кога някой ще ги пусне на свобода...

Аз съм расист по прицип, просто не харесвам "различните". Но това не означава, че не харесвам отделните хора. Малко е сложно за обяснение....

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Не ги приемам тез неща.Българите трябва да сме си с Българи.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    не бих и не подкрепям.
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на iiordanova
    Всеки човек сам си решава.
    Аз лично нямам нищо против тях.
    Защо не бихте тръгнали с турчин или туркиня ? Ако беше испанец или американец - бихте , нали?
    Според мен всичко опира до човека. Ако си пасваме и т.н. - какво ще го зарежа , защото е турчин ли ?

Историята неможе да се промени, зверствата немогат да се забравят.

Цитирай Първоначално написано от bloodandhonour88
    Историята неможе да се промени, зверствата немогат да се забравят.
    +1
    Те си решават, аз съм твърдо против. Познавам турци и туркини и не съм очарован от тях. Като се има и предвид историята (ще кажете ''миналото си е минало-да, минало е, но не е забравено) на мен ми се вижда някак си...повече от странно. Не бих го направил.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Всяка жаба ще си знае локвата. Ако някой иска да е в моята локва - ще приеме моите правила

Туркиня... нямам против, стига да знае български и да се съобразява с българските норми на поведение. Или иначе казано - мюсюлманщината ще я забрави. Това ако сме в България.

За всички които ще ревнат - да, тя ще се съобразява с мен. Що ли? Щото е нагло да отидеш на чужда земя, и да искаш всички да се нагаждат според теб. Ти си чужденеца=> ти се адаптираш към местните.

И да, ако се наложи да замина извън България - аз ще науча местния език и обичаи и ако искам да се интегрирам - ще ги спазвам. Като не ми харесва - чантичката, пътя и пак в България.

И тъй

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на babity
    Имам един супер сладък колега, който е турчин и определено бих се съвокуплявала с него. Обаче не си представям дълга сериозна връзка с такъв човек. Прекалено съм свободолюбива за да ме изтрае мъж с ориенталски начин на мислене. Но в идеалния случай, в който може да ми осигури всичко, от което имам нужда религията или националността не ме бъркат.

няма нищо лошо

една приятелка е ходила с турчин а сега друга ходи с него аз лично съм му приятелка и не виждам нищо по- различно в него. дори свири на цигулка, което казвам, защото няма разлика в характера, възпитанието или нещо от този род..!! не виждам нищо срамно в това, но всеки е различен все пак!
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Според мен няма някаква разлика ... Аз нито съм расист нито нищо. А и е важно не какъв си по народност или как си облечен ( въпреки че по дрехите посрещат , а по ума изпращат ) а как се държиш и какъв си отвътре . Дори и да си най-грозния на земята отвътре може да си най-препрасното същество отвътре , тоес да си мил , да се държиш добре и т.н.
    ~~ Music = LIFE !! :]]

Според мен религията не е от значение..
    Имам една позната която е туркиня и ходи с христянин | не намирам нищо странно в това |
    Ама зависи и от семейството де...
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Точно противоположно на горното мнение, според мен религията играе главна роля в случая. Както казаха по-горе... какво е по-различното от това българка да има връзка с испанец или американец? Различното се появява, защото като кажем турчин, всъщност казваме мисюлманин. Естествено има много и различни религии и на връзка между будист-християнка не би се гледало толкова лошо например, но пък конфликтът Ислям-Всички останали религии е твърде сериозен. Религията няма как да не бъде фактор, дори за хората, които по принцип не са религиозни.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Няма как да стане.

Самата мислъл ми е гадна.
    *сън*

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Цитирай Първоначално написано от BrokenInnocence
    Точно противоположно на горното мнение, според мен религията играе главна роля в случая. Както казаха по-горе... какво е по-различното от това българка да има връзка с испанец или американец? Различното се появява, защото като кажем турчин, всъщност казваме мисюлманин. Естествено има много и различни религии и на връзка между будист-християнка не би се гледало толкова лошо например, но пък конфликтът Ислям-Всички останали религии е твърде сериозен. Религията няма как да не бъде фактор, дори за хората, които по принцип не са религиозни.
    Изключително вярно.

Нещо не ми харесва това.....то си е вътре в българина да отбягва турците....знаете все пак за 500 години робство,по онова време бихте ли ги залюбили?!
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Бившият е турчин. Някои от приятелите одобриха, други - не. Но аз лично повече с турци не искам да се занимавам.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Нямам абсолютно нищо против смесените връзки, независимо дали става въпрос за турци, роми, араби и т.н. Аз съдя за хората като за такива. Много по-важни са човешките качества и отношението на даден човек към мен, а не расата или цвета на кожата. Още повече ако става въпрос за съвсем нормален, възпитан човек, който говори български и си е израснал с българи, а просто произхода му е друг. А и аз самата имам такава връзка, по-влюбена и по-обичана не съм се чувствала. И не бих се отказала от това, само заради някакви предразсъдъци и то чужди.

Голям фен Аватара на LaChupacabra
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

За себе си съм твърдо убедена, че не бих приела лични взаимоотношения с турчин, и по-точно мюсюлманин. Просто мирогледа на тези хора ми е крайно неприятен.
    two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си