.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

VICHY - Normaderm ??

Става въпрос за последното им нещице

попадна ми мостра в спис. Гламор и ми стигна за едно нанасяне, обаче на места като че ли наистина имаше видим ефект.
    От друга страна е 30 лв, та се чудя дали си заслужава.

Мнения?

П.С.Ако може без говорене наизуст от типа на "Виши са хубава марка, това съм чувала" или " Скъпи са, значи сигурно са добри".

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Мега фен Аватара на vagarious
    С какво предназначение е !?
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Продуктите на Виши са наистина скъпи, но ако можеш да си го позволиш даже и не се замисляй Ползвала съм фон дьо тен, почистващ гел и тоник. Ефектът върху кожата ми беше наистина страхотен, за кратко време лицето ми се изчисти. Няма да съжеляваш ако си го го вземеш.

Може би ако ти е по-мазна кожата... аз го пробвах няколко пъти, но моята е суха и не видях промяна към по-добро, оставаше си ми суха и съм по-доволна от една обикновена Нивеа. Нещата на Vichy не са най-хубавите, които можеш да си вземеш за тези парички. От друга страна пък ще ти дадат почистващ гел/крем подарък....

Повече от фен Аватара на Greshka
    Точно това не съм ползвала, но имах едно против пъпки и беше наистина много хубаво. Много ми помогна. Лицето ми се изчисти изцяло Предполагам, че и това е ефикасно .

Купих си го и го ползвам от 2 седмици, точно заради мострата. Има ефект - кожата ми е по-чиста и не се зачервява толкова, т.к. освен тове е и супер чувствителна. Още не мога да кажа обаче дали напълно си заслужава. Преди ползвах Юсерин и бях много доволна, но май привикнах и затова го смених

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    аз лично не бях доволна от този крем. от друга страна продуктите на Avene са много добри, на мен ми действаха отлично.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Една моя приятелка го използва, не виждам някакъв кой знае какъв ефект. Тя си го слага преди ФДТ. Иначе и аз ползвах мострата, единствено лицето ми стана адски гладко, нищо друго. Не почиства пори; не е предназначен за това, значи не е добро и не си залужава парите. 30лв за крем не давам аз, само за да ми е по - гладко лицето. Наистина ще го чувстваш добре, ама и една Нивеа от 2лв ще ти свърши същата работа. Биодерма са по-добри. Кажи за какво ти трябва тоя крем или само е така искаш да го вземеш?

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Тоя крем не е точно нов. По-скоро е update-ната версия на стария им такъв. От доста време не съм го ползвала, но преди време имах ужасна кожа и това беше едно от малкото неща, което помагаше да изглежда поносимо и да не е зачервена.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Отписала съм продуктите на тази марка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на xSANYAx
    И аз го пробвах ..също както при теб в едно списание,видях ефект,и реших да си купя още едно списание,но на друга марка,където също имаше същия подарък-пак мостра,и наистина има огромен ефект,поне при мен.
    • Обичай,за да те обичат! •

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Попринцип продуктите на Виши са много хубави. Аз си го бих взела!

Повече от фен Аватара на qsiii
    на мене мама ми го взе, но не съм чак толкова доволна
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Благодаря на повечето за свестните отговори
    Вчера ходих в аптека за да ми обяснят повече и се измъкнах с още една мостра, този път просто не остана и едно зачервяване, а няколкото ми пъпки съвсем се заличиха.
    Днес си го взех. На моята кожа й влияе добре =]

П.С. :

@Flopper , @Briseis , споделете ми малко повече за Юсерин и Avene ?

@sladkish_14 първо, номрално е като носиш фдт и др. такива отгоре да не се получи толкова добре.. ми че то става като задушаваща маска
    ??

Кажи за какво ти трябва тоя крем или само е така искаш да го вземеш?
    Ами защото зеленичкото му кръгче отпреде на опаковката ще ми ходи на лампиона в стаята , разбираш ли..

@BrokenInnocence че са сходни, да, но доколкото ми обясниха имат доста различни активни съставки =]

''Well behaved women rarely make history.''
    My imagination will get me a passport to hell one day..
    http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си