- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Каква е разликата?
Здравейте! Искам да попитам каква е разликата между ретро преса и ретро машаМного съм се навила на този вид преса/маша и много ми харесва ефекта,но незнам каква е разликата между двете и всъщност кое е по-добро? Търся точно този ефект : http://www.youtube.com/watch?v=oB9_BhkQAcA и ако може да ми препоръчате някаква ретро преса/маша и горе долу цена
![]()
Благодаря предварително![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Няма разлика.Просто някои я наричат ретро маша, а други - ретро преса.
Birdy, birdy in the sky dropped a poopy in my eye,i don't worry i don't cry I'm just happy cows can't fly
Няма-даже понякога майка ми вика на пресата за изправяне маша![]()
обаче тая от видеото ме нерви
пт: няма разлика.. на моята опаковка пише ретро маша, ама като ходих да си я купувах казах ретро преса, така че няма значение![]()
Аз също искам да си взема такава ретро преса/маша. Наистина няма разлика между двете. Ако може да попитам в тази тема на какви цена са горе-долу?
Всъщност има разлика.Ето я пресата http://www.ballbeauty.com/images/hot2179.jpg ,
а ето как изглежда машата http://i2.iofferphoto.com/img/item/5...Nq5B6miWQE.jpg![]()
Благодаря на всички отговорилиГледах тези на Елеком цените не са космически,но качеството им незнам как е ако някой има такава нека сподели
tequilasunrisee да,но ефекта не е ли почти еднакъв![]()
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Аз имам на Елеком.Много съм доволна..![]()
Каква е по-точно?Първоначално написано от LovEsIckk
Мерси многоПървоначално написано от LovEsIckk
![]()
ефектът е един и същ ,но аз си мисля ,че с ретро машата ще ти е по-лесно
Hostis Honori Invidia
Благодаря ви за отговоритеНавих се да си взема такава като на LovEsIckk
Ретро машата е по-добра пт ретро пресата.. смисъл по-хубава става косата .. имам и двете и от опит ти го казвам... Иначе момичето от клипа е правено с ретро маша..от ретро пресата стават по-ситни къдриците ...
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
сега погледнах клипа..мацката е невменяемаима нужда от психологическа намеса
Hostis Honori Invidia
Мерси, ще знам като отида да си купяПървоначално написано от XxNymphetaminexX
![]()
Момичето от кипа не се ли прави с ретро ПРЕСА ?