.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Тема: целулит

целулит

как да махна целулит от задната част на бедрата и дупето ..

Изхвърли от менюто си всичко газирано, сладко, тестено и много мазно. Храни се с огата на витамини и полезни мазнини храни, като ядки, сурови плодове и зеленчуци, фрешове, пълнозърнест хляб, млечните продукти също са много препоръчителни - кисело мляко и прясно мляко гледай да поемаш редовно и може би най-задължителното е минимум 2 литра вода на ден )) Също така хапвай много пилешко и риба. Това е едната страна на нещата обаче - започни да спортуваш редовно, карането на колело и аеробиката са отлични средства за борба с/у целулита клипчета с аеробика в ютуб колкото искаш, а и са хубави. Времето вече е хубаво, затова можеш и колело да си караш. Изобщо във всички спортове със сравнително голямо натоварване, при които се потиш хубаво (малко гнусно звучи) са ефикасни средства с/у тоя гадняр целулит Прочети и подробно в интернет какво точно представлява целулита, за да придобиеш представа как да се бориш с него
    Вземи си и някакъв крем за мазане на проблемните зони
    Общо взето ако успееш да съчетаеш трите - най-вече редовното спортуване и балансираната храна, бързо ще усетиш резултатите, но ти трябва постоянство успех
    женско
    Happiness is a journey, not a destination...

И защо реши да го напишеш в раздел Секс?!?!?!

Фен
    Град
    Sliven
    щом е в раздел секс ще ти кажа : с много секс в активни пози ще махнеш целулита
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

С фитнес моето момиче :P

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Липосукция...

--------------------------------------------------------

Фен
    Град
    Sliven
    да , ако не знаеш как се прави ездачката alexandra93 ще ти покаже нагледно
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Фен
    Град
    Sliven
    а не искаш ли на мене да покажеш първо

А някой не се ли сети да даде нормален отговор?
    Каквото и да правиш, ще има целулит, независимо колко малко е.

Никакви упражнения, секс, фитнеси и липосукции не могат да помогнат на това нещо, освен за намаляването му, сори.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Спорт
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Има антицелулитни процедури в козметичните салони. След тях просто не яж боклуци и спортувай и няма да имаш целулит. Или ако имаш, ще е значително по-малко.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от kstanishev
    А някой не се ли сети да даде нормален отговор?
    Каквото и да правиш, ще има целулит, независимо колко малко е.

Никакви упражнения, секс, фитнеси и липосукции не могат да помогнат на това нещо, освен за намаляването му, сори.
    Тва са пълни глупости, мойски.
    Целулитът може да се премахне, въпреки че е много трудно щом веднъж си го постигнал.

Аз се забелязах, че и аз имам и се хванах за главата. Ама съм надъхана да го махна и ще го направя, дори и да се наложи да стигна до анорексия.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Вари го, печи го, стисни си задника след процедурите и ще видиш, че пак има. И да искаш да се върнеш към бебешкото дупе, няма да можеш... мойска.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    ^ То и аз съм слаба (55 кила, 1.75 висока), но пак имам целулит. И слабите хора имат. А това за анорексията не е за ебавка, почти бях стигнала дотам и пак имах целулит, смятай.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Пловдив
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    ^ То и аз съм слаба (55 кила, 1.75 висока), но пак имам целулит. И слабите хора имат. А това за анорексията не е за ебавка, почти бях стигнала дотам и пак имах целулит, смятай.
    Мисля, че го споменах това нещо. Бил съм с момичета, които са имали повече от перфектно и стегнато тяло, но дори те имаха подобни "проблеми".

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Примирете се. Това е резултат от намаляващото с възрастта количество вода в организма, в конкретния случай- във влакната на съединителната тъкан. Подгответе се и за бръчки, снижаване на интелекта и прочие прелести, пред които целулитът просто бледнее.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

с това за понижаването на интелекта ме накара да се замисля

знаете ли защо мъжете нямат целулит?

- защото е гадно

абе кво му се зверите на целулита толкова нека вика пляк пляк

интелекта е константа. Нито го получаваш, нито го губиш.

По темата - запиши се на спорт - лека атлетика, фитнес, танци. Няма невъзможни неща и не им слушай глупостите, няма да се примиряваш. Те затова половината са на това дереже. "Ставам на 20 и е нормално таза ми да се разширява, задника ми да става по голям, все пак ще раждам някой ден........" Няма да се примиряваш с нищо.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Деменциите не прощават. Коровата атрофия- също. В момента, в който спреш да натоварваш мозъка по обичайния начин, започва регрес.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

дали някой ще се притеснява за целулит, когато стане на 70-80 ? Кажи ми колко човека на твоята възраст познаваш, които са изгубили иинтелекта си, защото имат заболяване на мозъка??????

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Цитирай Първоначално написано от rtpghhfcz
    Деменциите не прощават. Коровата атрофия- също. В момента, в който спреш да натоварваш мозъка по обичайния начин, започва регрес.
    Незнам защо пълниш форума с негативните си постове? Която и темя да отворя от твоите постове лъха една негативна енегрия, която се предава на всички, които четат този форум или по-скоро раздел.. Отпусни се малко, вярно че живота е гаден, но не бъди такава песимистка Усмихни се на слънцето и на хубавото време и забрави за всички болести и гадости

Иначе по темата.. както казаха по нагоре активно движение и много много течности и най-вече вода (под течности не визирам алкохол и газирано).

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    с вода и спорт ще го намалиш

а и мъжете имат целулит (познавам момче,което има мускули на ръцете и корема и на краката също, с нормално телосложение е, но като си стисне крака и се вижда,че има целулит, не е много но.. : ))
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Е, то всеки като си стисне краката има целулит
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си