.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Проблем с момчета . . .

Сега ще започнат обичайните коментари от сорта на "на колко години си" или "малка си не им обръщай внимание" . . . А тези коментари не помагат всички знаят че някои децата на по 11-12-13 годишна възраст вече са забравили даже с кого е била първата им целувка а моят проблем е че никое момче не ми обръща внимание . . . Всичките ми приятелки ходят с някой и наистина имат някакви чувства ... Те ми казват айде намери си и ти някой виж каква си красива и умна , но истината е че всъщност не съм красива ммм нося очила нз дали е проблем но е така . . . НИКОЕ момче не ми обръща внимание и се дразня много ! Чувствам се много зле от факта че като тръгнат разговорите за момчета в нашета групичка аз мълча и съм изолирана . . . Та това е .... Не мога да си намеря никой а вече и гаджетата на приятелките ми почват да ме бъзикат а тва е хипер конфузно....
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Просто и ясно - проблема е в теб.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

потърси някъде на първата страница има една тема, в която ставаше дума дали красотата е най-важна. все ще намериш нещо, което да ти помогне в мненията.

Пусни една снимка и ще ти кажем къде е проблема.
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Миии да ти кажа и аз съм така ... Не знам какво точно можеш да направиш, но като старт е много важно да се харесваш ти самата, за да те харесат и другите.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Супер фен Аватара на nymphadora
    Има няколко варианта-или си малка и срамежлива,или просто не е дошло времето,или си грозна (колкото и да е грубо).Ако е първото започни да общуваш с повече момчета и да завързваш приятелства,а ако е последното поработи малко над външния си вид,поправимо е.Но моля те не ставай кифла

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Всичко е до самочувствие. (:
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    ШИТ ! 100 теми за тва ;х

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
    ... но като старт е много важно да се харесваш ти самата, за да те харесат и другите.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Град
    Бургас
    ще се намери подходящия.. просто трябва време
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Фен Аватара на ALF13
    Град
    Sofia
    Don't worry, be happy.

Фен Аватара на ALF13
    Град
    Sofia
    Не се тревожи, все някой някога ще те забележи и ще те хареса такава каквато си.
    Don't worry, be happy.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от ALF13
    Don't worry, be happy.
    Дан кажеш тъй само

П.С. Целувай се сама... с предмишницата си под душа... кръсти я... Минзухар
    хЪх...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Очила е секси, но очевидно не само това е фактор :Д

Отиваш да въртиш на кардиото. И най-големите орлици си намират обожатели, когато всички се въртят зад тях.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от ALF13
    Не се тревожи, все някой някога ще те забележи и ще те хареса такава каквато си.
    Don't worry, be happy.
    Т'ва е глупав отговор. Разбира се, че все някога, все някой ще я хареса такава, каквато е. Проблемът е в това, че в много от случите просто не е споделено. Той я харесва, а тя него не. И не бива само заради това, че момчетата не й обръщат внимание да тръгва с първия, който й се изкефи само за да не е сама. Момичето тръгва с момчето, за да си вдигне самочувствието. ОБАЧЕ! се получава точно обратното, защото тя осъзнава, че е с него не защото иска наистина, просто има нужда от внимание.
    Промени се. Вътрешно. Ако искаш и външно.

Еми проблема е в теб поне постни 1 снимка! Защото ако си някоя грозна дебелана не реви тука ! най-лесно е постни снимка не е задължително да се киприш и да се снимаш а просто 1 в лице и една цял ръст ! Хората тук не са ВРАЧКИ "ЗДРАСТИ НЕ МЕ ХАРЕСВАТ МОМЧЕТАТА К`ВО ДА ПРАВЯ" дай малко инфо за себе си на колко си колко си висока очилата не са проблем освен ако не са от онея с 2см кафява рамка и 10 см диаметър ! Айде като направиш това пак ще пиша!

Знам че съм груб! Това е !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си