- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ВСЕ ОЩЕ....
Възможно ли е ... и защо по дяволите ми се случва. Все още чувствата са ми адски силни ала не трябва да е така. Той е адски голямата грешка, макар че е много добър, прекалено даже, но е зает. Просто се случи, отдавна. Чувствам всичко толкова смесено. За хората, които ще ме упрекнат, че съм била на второ място, мога да кажа, че никога не съм си го пожелавала и на вас може да се случи, когато чувствата надделеят, няма спасение, особено при толкова чувствителен човек като мен. И мога да кажа, че скоро обстоятелствата ще се променят отново да сме прекалено близо един до друг. И незнам какво да правя. Искам да владея ситуацията ала нямам представа какво ще ми се случи по-нататък а искам да знам. Хора, не ви пожелавам това което чувствам ....толкова е силно. И да кажа над 20 години съм, но все пак реших и аз да пиша.
И при мен е същата ситуация, само че с момиче. Съвета ми е да забравиш просто за вас, ако човека отсреща иска, той ще те потърси. Иначе няма смисъл човек само да се излага. Продължаваш напред и това е.
Ама писна ми. Направо не издържам вече...той не е от онези грубияни, или от надутите... той е много забавен и добър и зает, не че ако беше свободен със сигурност щеше да стане нешо... но е кофти... ама съм обедена...че и аз съм специална за него, не е внушение...но преди беше така, а сега не съм сигурна... сега въобще не знам къде се намирам. И като знам, че скоро ще се виждаме всеки ден ми се свива сърчицето !
Примери се с факта, че в момента не може да сте заедно. Другото е просто прекалено неовладяни емоции :Р Нещата не са никак толкова зле, колкото си ги гласиш в малкaта, красива главичка, повярвай. Със здраве.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Ми той е странен, аз съм странна. Дано всичко да се оправи...но толкова ни беше хубаво заедно....пасваме си идеално. А сега когато пак ще се виждаме ми е толкова болно![]()
А не бива. Овладяна си от мисълта, че просто няма как да сте заедно и за това ти е болно. Научи се да чакаш. Радвай се на миговете си с него, нима те прави щастлива само физическият контакт с него? Научи се да се радваш също на целостта на самия момент. Дано се оправиш![]()
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
Така е. Не знам, ще видя какво ще стане.
Ти не знаеш какво е точно да ти е болно, има хора в къде къде по-сложни и невъзможни за осъществяване на щастие ситуации.
Ако ви е писано да сте заедно, ще бъдете.
Примири се факта,че няма да сте заедно.
Забрави за него.
ако не искаш да продалжаваш да се я0досваш, защото повярвай ми нататък ще става много по-сложно, по добре прекрати- не ти препоръчвам да си 2рата.
Имам приятелка, която е в твоето положение, и която не влагаше никакви чувства в НИКОЕ момче изведнъж много се промени, заради момчето, с което се вижда и което има сериозна приятелка, изобщо не е същата,много по-раздразнителна е станала и агонията й се увеличава с всеки изминал ден. Повярвай ми, знам какво й е, затова те съветвам още докато е рано да помислиш мнооого добре дали си заслужава измъчването или не... Късмет![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Забраненият плод е най-сладък...Щом си Обедена,че и да беше свободен нищо нямаше да се получи,значи изводът е много прост:ЗАБРАВИ ГО!!!Ако нещо ще се случва остави той да действа след време,а ти си живей живота,както пожелаеш![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Човек трябва да се научи да не бъде много склонен на компромиси, когато става въпрос за любов - или иска човека да е с теб, или не.
Значи, пак казвам над 20 години съм, няма да кажа точната възраст. Повечето от коментарите сме ги обсъждали с приятелките като сме били още на 15. Напълно съм наясно какво чувствам, но не знам какво ще стане а това ме влудява, понеже искам аз да владея ситуацията, а в същото време не искам и драми да има. Просто писах за да ми олекне по някакъв начин. Не исках да затормозявам вас да ми решавате проблема а и няма просто решение на него като става въпрос за чувства, защото ситуацията е прекалено объркваща като цяло. Всеки може да се прави на велик във форумите и да показва, колко горд и безскрупулен може да е в такива ситуации, но всички добре знаем, че в реалността не е така. Благодаря все пак.
И аз съм в подобна ситуация, ами да ти кажа аз просто съм се научила да живея с чувствата си, ако нещо трябва да се случи, ще си му дойде времето...
ясно е ,че го харесваш,а и ние жените обичаме мили и внимателни мъже!мога само да те посъветвам да го игнорираш ,защото ,той или иска да изневери или само флиртува,повярвай ми и в 2-та случая теб ще те боли
love is gone!