- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто исках да споделя..
Здравейте..Пиша това, за да разкажа всичко на някой във истинския му вариант, както и моля Ви дайте мнението си или поне съвет какво да правя..Моля Ви без нападки![]()
Та така...Ходя с едно момче от близо 3 месеца.Всичко вървеше добре по между ни, но приятелите от негова страна не ме харесваха особено. Преди 2-3 дни усетих, че нещо не е наред. Не беше спокоен. Вчера след училище щяхме да излизаме, но негов приятел се натресе ии искаше да остане в тях. Всъщност, когато точно това момче е с нас моето момче се разсейва, а пък онзи прави всичко възможно А (нека така наречем моето момче) да е далече от мен и да не се занимава с мен, т.е. се1 ме няма. То ми стана ясно как ще бъде нататък деня ако остана и си тръгнах. Вечерта всичко беше ок (в скайп си писахме, говорихме по тела и т.н.), докато изведнъж точно преди да стане ми написа, че не можел да повярва, че го прави, но мисли че ще е най добре да бъдел разделени, в момента плачел и искаше мнението ми..В началото не можех да повярвам, ма после ми стана супер гадно ии му писах смс. Той пък ми се скара щото му говоря "така" като и на него му било гадно после аз го ядосах със следващия си смс иии той ми каза защо го е направил.. Приятелите му са го ебавали, убиждали са ме, точно защото не ме харесват и той трябва да избира между мен и свички останали освен това той е ревнив ии когато някое момче прави нещо той полудява , а не може да направи нищо (пропуснах да кажа, че е година по малък от мен) чувал е как му се присмиват мой познати, смис казват му смешко и някчви такива ии всичко това му идва в повече и въпреки, че ме обича не може да го понесе..ии го разбирам.. Проблема е, че все още го обичам изключително много и няма да понеса да го виждам всеки ден в даскалото..
П.С.: Благодаря на всички, които са го прочели![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Поговорете наживо,няма да си решите проблемите по телефона или скайп.
Аз пък си мисля,че това момче те харесва и затова се е опитвало да те отдалечи от него...Не знам може да звучи глупаво,но така ми се струва.
Какво си направила на тях,че да не те харесват?Предполагам нищо..
Амии предполагам отделих го от приятелите му..не нарочно ест
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
може да не е заради това
И аз така мисля.Първоначално написано от teodora87
Просто отиди и си поговори с него на живо, защото така на скайп е лесно. На живо може да си кажете много повече неща, да помислите, да решите какво да правите...
Според мен, той те обича, но държи повече на приятелите си, което е проблем. Просто поговорете на живо.
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Първоначално написано от Biiiitch
А вие от къде знаете, че момчетата нямат причина да не я харесват? Да не би случайно да я познавате? Да сте я виждали как се държи, какво прави, да й знаете миналото? Според мен той е съгласен с тях, иначе щеше да си удари топките в масата и да им обясни, че това е неговото момиче и те, ако са му приятели, трябва да приемат избора му. Като толкова не я харесват, да не я канят на среща и готово. След като не го прави или са няк'ви хлапета, на които любовта им е тъмна Индия, или мацето си е заслужило отношението.
Може би този негов ''приятел'' наистина има чувства към теб и за това се е опитвал да ви раздели или просто го е било яд на любовта ви.. незнам защо,просто това е моето мнение. Според мен е по-добре да поговорите на живо и да обсъдите как стоят нещата,защото е очевидно,че неговите ''приятели'' го притискат да те остави и да избира, между теб и тях, но лично аз мисля,че никакви приятели не са му щом го разделят с любимата му. Ако са истински приятели ще уважат решението му и ще те приемат,но явно причината е друга.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Той е говорил с тях..Просто не издържа на това да трябва да избира между приятелите си и мен.. А аз не мисля, че съм заслужила, защото тази година се запознах с повечето, нямаме общи приятели, нито пък говоря много с тях още повече против тях.. Въпреки това той вече реши ии няма да има промяна дори и да говорим на живо, най-много да не издържа и да се разплача..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Тогава сама си прецени колко държи на теб,ако избере приятелите си и те колко държат на него,щом го карат да избира между теб и тях!
Ами не знам, за това казах СПОРЕД МЕН. Все пак всеки има право на мнение, нали ?Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
That for me it isn't over yet.
Първоначално написано от Lian4ety
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
А да ти хрумна, че може би точно това е проблемът? Като нищо са те помислили за някоя надута фръцла, която даже и малкото усилие да опознае приятелите му й се струва прекалено...Първоначално написано от annabelJB
Приятелят ти е пулна ПУТКА!
Първо - пича иска да те изкара жертва, за да можеш да се чувстваш виновна за нещата.
Второ - Аз не разбрах за какво му се присмиват? За връзката ви? Та това си е завидност..
Трето - И "приятелите" му са путки щом го карат да прави такива неща..и как може да откаже среща с теб, за да е с приятелите си..Или докато сте примерно ти, той и някой приятел..и да обръща внимание само на приятеля си..пълни путки.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Съгласна съм!Първоначално написано от Schneeflocke
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
не съм чела коментарите.. ама да ти дам един съвет.. следващия път когато ти предложи да се разделите ти се съгласи.. тръгни с някой друг (нали каза, че момчето е ревниво) ако се върне при тебе се събирате.. а ако ли не той НЕ е за тебе тоя!![]()
Първоначално написано от BladeDancer
1 трябва да се видите на живо,защото сигналите на тялото му издават чувствата2 щом предпочита приятелите си пред теб~ как изобщо го търпиш...!!
3 не мога да разбера значи неговите приятели могат да не те харесват, а твоите харесват ли го това също е много важно ..!!
![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Мисля, че моите приятели го харесват.. Поне имам такива наблюдения. Нещата с него продължават да се развиват.Вчера ми писа, че съжелява за това, което е направил, но не беше извинение, че сме скъсали, а че ме е наранил. Каза, че и на него не му е лесно, а от общи приятели знам, че той наистина не е ок. На мача вчера почти не е играл, докато са пътували е гледал в пространството мълчелив (по принцип не млъква, той е душата на компанията) , всичко го е подсещало за мен и е казвал някои неща, които дори най-близките ми приятели не са забелязали.. Не искаше да махне "обичам те толкова много".. Личи, че не е в най-доброто настроение..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ако "JB" в nickname-а ти означава Justin Bieber не можем да ти помогнем....![]()
Ами попринцип приятелите са по-важни, защото любовта идва и си заминава, но истинските приятели са вечни. Но от друга страна те не му са истински приятели щом те обиждат пред него и го карат да те зареже. Един истински приятел ще те подкрепи, ще гледа ти да си щастлив, дори и да не харесва гаджето ти...На приятелят ти не му давам повече от 15 ( май и толкова са му множко). Прекалено много му пука за "приятелите" му и за това не може да види, че тях не ги е грижа какво е най-доброто за него (ние не можем да сме сигурни, че и ти си най-доброто за него, но щом е щастлив с теб....). Трябва да им тегли една майна и каже, че те не могат да му казват с кого да бъде и какво да прави. А на твоите приятели, които го ебават ти трябва да им кажеш, че си щастлива с него, че те нямат думата в това и искаш да спрат да го базикат.
--------------------------------------------------------
амии.. може да ти се стори тъпо, ноо приятелите ти го харесват, а неговите- теб не ! не е честно, а и не са ми приятели ако бяха до сега да са му казали ~~ аве пич.. като не си добре върви при нея и и каже,че сте сродни души, а за нас ще я търпим!! ако за него са по- важни приятелите [[ако не го знаеш питай го]] остави го щом не си му на 1 място..!! а ако предпочита теб задейсвай се остави сърцето да действа!! лигаво звучи, но според мен е така...!!![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Това са приятелите е супер глупаво! Първо, те ако са му истниски приятели няма да го карат да прави такъв избор! На момчето явно наистина му е много гадно и е объркано. Вижте се и поговорете. Сигурна съм, че можете да измислите как да се справите с проблема без да се налага да се разделяте!
Всички, които плюят приятелите...Представете си следната тема:
Помощ, губя най-добрия си приятел
Той се запозна с едно момиче, а тя избощо не иска да говори с нас. Приятели сме от както се помня, а сега той все няма време за компанията, защото ислизат с "гаджето" си. Какво да правя? Кофти е, ако приятелството ни свърши заради една надута пача...
Какъв съвет бихте му дали? Същото, което и саге пишете? Да си изгуби приятеля?
Schneeflocke, гарантирам ти, че приятелите му не си мислят това!!!
Tи, като лично ги познаваш, защо не поговориш с тях? Вместо само съвети във форум да даваш...Първоначално написано от BlueFace
Кой ти каза, че ги познавам лично. Просто познавам мъжкото мисленеНе го правят, защото чувстват, че губят приятеля си, а защото тя не им изнася или пък му завиждат
![]()