- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Просто исках да споделя..
Най-точния коментар.Първоначално написано от teodora87
П.С. Не се залъгвай, че те обичаЗарязвай го, щом няма собствено мнение и се влияе от другите, бахти подлизуркото ..
Това е завист. Рядко някой има приятелка от по-горен клас. Завиждат му и нарочно го правят. Най-правилната реакция от негова страна е да им каже "Не искам да ми говорите постоянно против приятелката! Ясно ли е? Аз си я харесвам. Точка." Дали така или иначе ще го каже, трябва да го разберат. Ако аз не харесвам нещо в приятелката на мой познат му казвам 1-2 пъти и млъквам. В случая това е завист, и тия не са му никви приятели.
Temet Nosce
벨야카
Тя не каза, че не иска да си говори с приятелите му, а че не се познават от преди това и не са си говорили много. Има разлика. Това не означава, че е надута и те заради това не я харесват. Плюс това момчето едва ли е толкова заето, че да няма време и за нея, и за приятелите си. Не е задължително да е или едното, или другото!
Самият факт, че момчето е съгласно с тях, би трябвало да ви подскаже, че все пак тя не е бонбонче. Или аз прекалено много вярвам в момчетата и тяхната добронамереностПървоначално написано от lixofana
![]()
Момчето се оказа на ръба на нервите си..разбрах всичко (от него и общ приятел). Видяхме се..трудно му беше. Няколко пъти се приближаваше за прегръдка,целувка и т.н., а като се усети спираше.. Първите 30 минути всичко беше ок след това и двамата млъкнахме, той започна да си изкарва яда, като чупеше пръчки и ги мяташе. Такова държание не е присъщо за него. На два пъти му се насълзиха очите, на мен също. Няма да разказвам ключовата случка, но сега всичко е както преди, а за приятелите каза, че вече не му пука, след като са го накарали да прави избора.. Наистина благодаря на всички =)
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
тъмо щях дь попитам дали вече всичко не свърши много дълга любовна история ... пък и браво щом сте са оправили
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!