Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
Цитирай Първоначално написано от Biiiitch
Цитирай Първоначално написано от teodora87
Аз пък си мисля,че това момче те харесва и затова се е опитвало да те отдалечи от него...Не знам може да звучи глупаво,но така ми се струва.
Какво си направила на тях,че да не те харесват?Предполагам нищо..
И аз така мисля.

Просто отиди и си поговори с него на живо, защото така на скайп е лесно. На живо може да си кажете много повече неща, да помислите, да решите какво да правите...

Според мен, той те обича, но държи повече на приятелите си, което е проблем. Просто поговорете на живо.

А вие от къде знаете, че момчетата нямат причина да не я харесват? Да не би случайно да я познавате? Да сте я виждали как се държи, какво прави, да й знаете миналото? Според мен той е съгласен с тях, иначе щеше да си удари топките в масата и да им обясни, че това е неговото момиче и те, ако са му приятели, трябва да приемат избора му. Като толкова не я харесват, да не я канят на среща и готово. След като не го прави или са няк'ви хлапета, на които любовта им е тъмна Индия, или мацето си е заслужило отношението.
Ами не знам, за това казах СПОРЕД МЕН. Все пак всеки има право на мнение, нали ?