- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- винаги ли външният вид е най-важен?
Имам една колежка,тя е доста пълничка-90-95 кг ама е много нахакана.Има си дупе даже дуеще,има си доста големи баджаци ама ходи с полички.Усмихната е,вярно че е интригантка и говори зад гърбовете на хората но е много голяма шегаджийка.Не е от най-красивите,но си има приятел.Значи ако нямаш външен вид трябва да компенсираш с нещо друго-има ли такова нещо
Разбира се, че е така. Всеки си знае плюсовете и минусите и залага на това, в което е силен. А и никъде не е казано, че можеш да грабнеш човека срещу теб само с красота, доста хора (включително и аз) се впечатляват от много други неща. Не всеки се е родил Аполон, но е добре да се полагат елементарни грижи за външния вид.Първоначално написано от teodora87
Welcome to the Jungle...
Приятелят й е турчин.
Temet Nosce
벨야카
ааааа ЩООПървоначално написано от umri
![]()
![]()
Щот е роден в Турция.Първоначално написано от teodora87
Temet Nosce
벨야카
еми да, има такова нещо.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
За женките има значение... смисъл винаги тряя са с мутра с пари :>
хЪх...
забелязох няколко твои коментара, които казват, че жените мислят само за пари.. мне поне аз не съм такаваПървоначално написано от RoSKo0o0
тоест никога не съм гледала дали е богат.. за мене е важно събите му да са красиви
усмивката да ме пленява.. очите му да ми говорят.. стилът му на обличане.. и т.н., но не и дали е богат
може и да е от възрастта.. сигурно като порасна по това ще ги оценявам, ноо...
Първоначално написано от BladeDancer
сама си отговори на въпроса ..Първоначално написано от teodora87
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Външния вид е само допълнение.Красотата на човека е душата му.
Всички знаем колко си вярвате, споко.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
+1Първоначално написано от FuckedUp
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Подкрепям.Първоначално написано от FuckedUp
![]()
Big or small, lies are lies!
Няма какво да се лъжем-важен си е.Ходила съм с момчета,които ми допадаха повече като хора,отколкото на външен вид.Сега ходя с момче,което има най-невероятната усмивка на света и като го видя,си решавам че е най-красивия.
П.П.Аз също не съм с перфектни мерки,но за всеки влак си има пътници.![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Истината е, че външният вид играе по-голямата роля. А пък красотата за хората е относително понятие.
--------------------------------------------------------
ми ако не е външния вид кое ще е ? нали човекът трябва първо да те привлече по някакъв начин, за да ти хареса .. и в повечето случаи външният вид играе най- голяма роля
50/50%...
външния вид има значение само за първото впечатление, от там нататък вече се гледа характера..
Да наистина всеки има своите плюсове и минуси... и показва това в, което е добър и набляга на хубавите си качества..
А за това момиче, може да е пълна, може да е интригантка, но ето, че си има гадже.. да и се не чудиш, хубави момичета, свестни и т.н. нямат, а гадните хора имат, брех маааму.. това е да имаш късмет, но може би и е така,.. всяко зло за добро![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Да.Не мога да харесам първо нещо,което идва с опознаването,което би било породено от интерес към външния вид.The end
Аз говоря за масата. Далеч съм от мисълта да слагам всички под общ знаменател, а и гледам да ми е фън във форума. Естествено, че като пораснем и станем на по 25-6 години или живееш с половинката си, парите ще са от значение... Зависи колко си материален, защото всички виждаме по телевизията хора, които са избрали беднотията заради любовта си. Затова всички оправдания свързани с материалното, с парите за мен са прикритие на истинските чувства, които не са любов, а по-скоро егоизъмПървоначално написано от fen7asy
![]()
хЪх...
Ами, честно казано, аз също мисля , че външният вид играе роля, но не дали си много слаб или, че си по-пълен...или пък, че имаш малки очи или нещо от сорта! За мен човек, трябва да се поддържа.. просто да изглежда добре въпреки недостатъците си
![]()
:P Това е
![]()
♥♥♥♥♥♥
Важното е да не мирише.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Така е.Първоначално написано от BlueFace
Едни намират един за красив, други друг![]()
Вярвам си,защото с момчетата,които съм ходила са ме впечатлили с характера си.Ама както и да е .. само хората,които ме познават могат да го потвърдят.Първоначално написано от FuckedUp
Специално от женска гледна точка (т.е. за мъж) външният вид не е най-важен. Много пъти съм казвал, че има мъжки качества, които впечатляват много повече. Един "мачо" дори да е грозноват и с някои белези привлича женската част със самочувствието и увереността (дори на моменти арогантността) си и в повечето случаи има повече (и като качество) кандидатки от някой метросексуален забил екземпляр.
Естествено, ако си като Франк Рибери или Карлос Тевез е по-трудно, но там играе и парата, и популярността.![]()
Welcome to the Jungle...
Мда, външният вид е на първо място. Умишлено се изразявам така, защото наистина е определящ за това дали ще искаш да опознаеш човека или не. Обаче това не се отнася само до габарити. Външният вид е много повече от фигура. Когато съм с достатъчно добре подбрани дрехи, с подходящите прическа и грим, независимо колко голям ми е гъза пак обирам погледите.