- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- добре изглеждаща,добра но..
Нямам нищо против пълните/ дебелите хора като приятели, но определено не ме влече идеята за пълно/дебело гадже...
Но както казаха другите ще ти е от полза да си вдигнеш самочувствието и да спреш да се интересуваш от хорското мнение![]()
--------------------------------------------------------
уф..
към авторката: Ще си намериш гадже, спокойно!
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми постни една твоя снимка или ако не се събираш на 1, може да направиш 2,3,4 но и ако на тях не можеш да се събереш, можеш да си направиш една 360 градусова, предполагам юзърите с над 22" widescreen монитори може да те видят, но ако и това не помага, помоли някой сателит на НАСА с които правят снимки по Земята, да те снимат, не вярвам да ти откажат.
This man speaks the truth.Първоначално написано от w0sh
Макар, че има отчаяни мъже, които биха eбали всичко, което се движи.![]()
Просто отслабни !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ее и като го каза т'ва к'во станаа?Първоначално написано от Cybershot
Няколко човека на твоя акъл ще се посмеят и к'воо?
Толкова ли е трудно да се изкажете по въпроса човешки ааа?
![]()
към авторката : докато има хора като тоя от цитата, не виждам да срещнеш голямо разбираневсичко опира до това как ти ще се възприемеш, ако решиш, че ти трябва промяна я направи
иии искай мнението само на хора важни за теб
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Пълен или слаб,всеки има нужда да бъде обичан, и да не бъде пренебрегван!![]()
@Bonita1991 не мисля да сядам да споря с теб, защото това ще означава да ти падна на нивото, ще ти кажа само да погледнеш колко теми има от този автор из разделите, хвърли им по 1 око и си направи сам/а изводите!
видях колко са,но няма нужда да обиждатеПървоначално написано от Cybershot
като не ви харесва дадена тема просто не коментирайте
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Наборке, я си наплискай лицето моля те... може би имаш същия проблем щом реагираш така. Много добре направи човека даже...Първоначално написано от Bonita1991
хЪх...
Not quite. Както има мъже, които харесват анорексични момиченца, така има и такива, които си падат по бъчонки. Въпрос на вкусПървоначално написано от fenastz
![]()
Хах това за обезкосмяването мисля че даваш прекалено много информация
Та по темата ... има малък процент момчета като мен, които не се интересуват, кой как изглежда, а единствено характера. За мен примерно няма да има значение, дали си някаква тънка дъска, някоя с перфектното тяло, някоя леко закръглена или някаква 200кг грамада. Повечето мъже си търсят единствено, някоя яка мацка която да плющят. Но има една доказана подробност, че при сексът с по-пълни момичета, можеш да изпиташ много по голямо удоволствие от колкото някоя хубаво гримирана и слаба магистрална фея. Ако си свястно и добро момиче все ще си намериш приятел, дори и да не искаш.
Това е моята гледна точка. Нямам намерение да обидя някого с казаното по-горе от мен.
//
offtopic
Ето и един поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=jMXXnLSRdBE
//
Поздрави, Р.П.
Любовта е нещо хубаво, само ако се чувства и от двамата... Хубаво е да обичаш, но ще е още по-хубаво, ако си и обичан. Любовта е най-важната част в живота ни. Без нея не можем. Ако си един от хората, които не могат да я усетят, значи си като мен ... Любовта може да бъде и много болезнена и да влияе на важните решения в живота ни. В един миг може да ни съсипе напълно... Но единственото нещо, което можем да направим е да вярваме в нея.
Първоначално написано от nwjsw
Така е (-;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Наистина ^ Познавам жени които поради болест / хормонални нарушения са така.Първоначално написано от nerwna
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...