- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- добре изглеждаща,добра но..
Хах това за обезкосмяването мисля че даваш прекалено много информация
Та по темата ... има малък процент момчета като мен, които не се интересуват, кой как изглежда, а единствено характера. За мен примерно няма да има значение, дали си някаква тънка дъска, някоя с перфектното тяло, някоя леко закръглена или някаква 200кг грамада. Повечето мъже си търсят единствено, някоя яка мацка която да плющят. Но има една доказана подробност, че при сексът с по-пълни момичета, можеш да изпиташ много по голямо удоволствие от колкото някоя хубаво гримирана и слаба магистрална фея. Ако си свястно и добро момиче все ще си намериш приятел, дори и да не искаш.
Това е моята гледна точка. Нямам намерение да обидя някого с казаното по-горе от мен.
//
offtopic
Ето и един поздрав от мен http://www.youtube.com/watch?v=jMXXnLSRdBE
//
Поздрави, Р.П.
Любовта е нещо хубаво, само ако се чувства и от двамата... Хубаво е да обичаш, но ще е още по-хубаво, ако си и обичан. Любовта е най-важната част в живота ни. Без нея не можем. Ако си един от хората, които не могат да я усетят, значи си като мен ... Любовта може да бъде и много болезнена и да влияе на важните решения в живота ни. В един миг може да ни съсипе напълно... Но единственото нещо, което можем да направим е да вярваме в нея.