- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да го забравя .. но
Здравейте. Искам да забравя едно момче, което дори не ми е бил гадже. Той ми е първата любов. Не съм имала гадже до сега. Не мога да си призная чувства пред него. Двамата сме от различни светове. За съжаление от около 2 години не спирам да мисля за него. Плача и ми е гадно. Всяка нощ влиза в моите сънища. Поне там сме заедно... Той е от съседния клас. Била съм на милиметри от него и сякаш ще го целуна и двамата се гледаме и нищо. През междучасието понякога и той ме гледа. За съжаление трябва да го забравя. Той пуши и дрън дрън.. аз не мога да правя тези неща, защото знам, че ще наряна мама, а и имам астма. Понякога ми идва да забравя всичко и всички и да бъда с него, НО... Така, че след време знам, че болката ще спре, но цели 2 години не спря. Как да го забравя ? Просто се губя в красивите му очи..
ох и аз съм така.От три години и половина не спирам да го харесвам,мисля за него...Нищо не можеш да направиш
Това е![]()
Ще свършиш училище, ще станеш студентка, ще имаш ново обкръжение и ще го забравиш.
Той пуши и дрън-дрън...и к'во от това? Като пуши, не е човек ли? Или ти неможеш да си представиш да не пушиш, ако си с пушач? Т'ва да са ви различните светове и проблемите... Спри да си втълпяваш, че изпитваш нещо към него. Просто го мислиш за "лошо момче" и това те привлича.Първоначално написано от Anonimen05
Момичето си каза, че е асматичка бе..![]()
Не ме привлича, че е лошо момче. Просто изпитвам някакво ужасно силно чувство като го видя и краката ми омекват, въпреки,че искам да го забравя... Разбирате ли, ако си призная чувствата ще си разваля успеха в училище. Ще ме влечат лошите неща и ще нараня майка ми. Понякога искам да му кажа, но нямам смелост. Ако не иска да сме заедно всички ше разберат и ще ме обсъждат, а ако стигне до ушите на строгата ми класна.. тогава става страшно.. Въпроса ми е как да го забравя?
И? Най-добрата ми приятелка е астматичка, 2 години излаза с пич, който минаваше през 2-3 кутии на ден.... Аз самата пуша цигара от цигара. И не е почнала да приритва....Първоначално написано от RuSsNakA
Аз пък имам приятелка, която е астматичка, но пуши. Странно, но факт.
Честно казано няма да си развалиш успеха, ако тръгнеш с него. Пак ще учиш. Тийнейждърка си, поживей си, това не значи, че няма да се прибираш цял ден и няма да барваш учебници. Не ти давам лош пример, но ако толкова го харесваш, защо да се отказваш от него? : )
Каква болка ? Той наранил ли те е ? Ясно, просто ти е кофти, защото не сте заедно.. ами имаш 2 варианта.. или му признаваш чувствата си и очакваш реакция от негова страна, или почни да се разсейваш.. така по - лесно ще го забравиш.. започни да излизаш по - често с приятелки, забавлявай се и така ще се разсееш и за нула време ще го забравиш, знам, че не е лесно.. всеки е минал през нещо подобно, но ще се справиш.. : )
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Защо трябва да те влечат? Това, да бъдеш с него не означава да станеш като него..Първоначално написано от Anonimen05
Просто продължаваш да бъдеш себе си.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
This is sad, srsly.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Тръгни с друг.Не казвам че помага на 100% ама пък при тебе може да помогне.Клин, клин избива.
А'ре първо пробвай да се запознаете, да станете близки, и тогава може и още нещо![]()
te amo, mi amor !![]()
Да,добре .. познаваш го в светлината на лошото момче... а познаваш ли го изобщо? Сподели му как се чувстваш,но преди това станете малко по близки не на едно заглеждане в коридора на дкс-лото..Намери общи приятели..
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
амии значи и аз бях така, но разбрах, че ще има човек и като мен и го забравих като наистина намерих човека когото наистина много повече обичахдори сега ми е като брат и сядам с него на един чин по някои предмети .. та така ако искаш да го забравиш 1 начин е като моя а има и други които сама ще откриеш ... може би друг е и когато той се влюби в някои и ти почнеш да го равнуваш... и осъзнаваш смисал или просто наистина се случи и нещо с вас и почнеш да показваш чувствата си .. , а за мама и астмата забрави не пропушвай но загърби това може би че сте от различни светове ще ви сближи
![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Първо това че той пуши не значи , че и ти тряяя да го правиш....
Това няма никво значение.... Когато пораснеш още малко ще намериш новата си любов и ще го забравиш..![]()
+1 ..............Първоначално написано от katiemanson
а т'ва да тръгнеш с някой друг, само да го забравиш - недей прави тази грешка..... болката става още по-голяма![]()
Познавам го много добре. Имам анонимен скайп от който си пишем от много време и споделяме тайни. Затова се влюбих не само в образа му, а и в самия него.. а относно излизането аз не излизам, защото имам много да уча. Ще кандидаствам и сега нямам време.Първоначално написано от delly
Страх ме е че може да ми се присмее, ако му кажа какво изпитвам към него. Мама каза, ако искам да съм с него, ноо витаги първо да мисля, като правя нещо. Знам дори, че не е девствен, затова нямам шанс. Просто не сме един за друг. Все пак благодаря ще се опитам да го забравя.
Офф .. виж сега, защо си мислиш, че е ако той е пушач, и ти трябва да пушиш? Защо трябва да бъдеш като него? Това да не би да значи, че трябва да си му двойничка или нещо такова .. Много е глупаво. Пишеш му от анонимен скайп .. ми пиши му от твоя, бе човек.. Тоест той не знае, че си пише с теб?! .. Ми как ще се получи нещо? Казвам ти, ако го харесваш - действай, ако ли не - излизай, това, че ще кандидастваш не е оправдание .. и аз кандидастват преди време и то успешно, но не си спомням да съм се затваряла вкъщи .. ;]
Да съм казала, че отказвам се?!
ако наистина обичаш другия човек не е тежко...!!Първоначално написано от desadesa
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Не виждам какво толкова лошо има да кажеш на момчето, че го харесваш, и какви толкова фатални последици може да има това! Това, че той прави нещо, не означава, че ако ста заедно, и ти трябва да го правиш!!