- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Проблем с брат ми
На практика е...какво? неисинско, защото на теб не ти се струва такова?Първоначално написано от Fiction7577
И аз правя същото, сървърът има проблем и не мога да играя, а зъбчето ми расте и си търся нещо да ме залисва...Аз не те обиждам, аз си изразявам мнението - това което ти искаше да направя, казвайки ми че не мога да си обоснова мнението на някаква основа - е, както виждаш, уж се опитвам да те опровергая.
Чувствам се доста обичана и оценена. Когато пусна съобчение за dungeon, 10 човека ме искат в рамките на 15 секунди. Получавам по 5 guild покани всеки ден от различни хора. Ако приема някой, всички много ми се радват.И не, животът в една игра не е толкова истински колкото в едно кафене. Кога можеш да разчиташ на тези "приятели" в играта, кога тя ще ти помогне с нещо в живота, за да се почувстваш обичана и оценена? Как тя ще ти докаже, че някой те подкрепя в трудните ти моменти, било то на психическа основа или просто породени от определени обстоятелства?
Едва ли когато компютърът ти се изчисти от вирусите.
Аз лично не виждам начин това да се случи, затова казвам, че за мен този живот е чисто виртуален.
От малка се научих да не разчитам на другите. Ако сам не си помогнеш, няма кой. С доста хора се познавам от игри и, честно казано, по-готини хора са от тези, които съм срещнала в училище и т.н. Ако съм болна и искам пилешка супа, ще си поръчам, има хора, които ти носят храната вкъщи. Ако ми трябва някой да се грижи за котките, ще си платя на човек, който няма да го е гнус да им изчисти тоалетната(един път оставих приятелка да се грижи за тях, като се прибрах бяха срали и пикали навсякъде, щото тя не можела да им бара тоалетната, а, ако не я чистиш основно всеки два дена, не им е гот да ходят там)
А ти къде живееш своя пълноценен живот, ако не в съзнанието си? Не е ли точно това важното - как ти се възприемаш, как ти се чувстваш? Ако за някой работохолик пълноценен живот е да имаш 4 апартамента и 8 гъзарски коли, това означава ли, че твоят живот в едностайния с голфчето е непълноценен?Ако ти смяташ обратното, е, значи живееш напълно пълноценен живот, в съзнанието си.
Аз никога не съм се напивала. Но някак...по-скоро би ми било унизително да се натискам с някого, да му повърна в скута и после да заспя до тоалетната, отколкото да го превърна в забавен спомен. Другите сигурно на драго сърце биха се смели...аз...не точно... В повечето случаи се смеем на някой пиян, не с него...Всеки си има начина на забавление. Да, ако се напиеш можеш да ги свършиш всякакви, но това са нещата които променят еднообразният живот, и които когато се случат се чувстваме шашнати, а после се смеем на драго сърце като се сетим за тия времена.
Защото отстрани всичко е много различно, отколкото като участваш в него. Мине ли време, нещата се променят.
Може би и в играта е така.