- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не го приема.. ;D
линк към предишната тема > http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=393515
Абе тоя заек не ми приема приятелството О.О' да му пиша ли на лично според вас ;DD (имам предвид нещо като 'ае ти няма ли да приемеш.. и т.н.)![]()
Първоначално написано от BladeDancer
Не.
Еееее почакай малко.![]()
Кога си поискала !?
Когато аз направих крачка като твоята, чаках два дена ..Споко.
Big or small, lies are lies!
(рофл) замислила съм се, че той не знае коя съм, понеже на профилната ми снимка не съм аз, а е картинка.. апък за име да не говорим.. та това беше просто мач.. и аз не му знаех името.. просто се поразтърсих малко, а никое момче няма да тръгне да го прави ;ddПървоначално написано от Clocks
Е .. ми като не е твоя снимка - е хипер вероятно затова да не те приеме.Смисъл има такива, които приемят и познати и непознати.Този може да не е такъв, още повече е друга снимка ..
![]()
![]()
Сложи си твоя и чакай, после евентуално ще я смениш.
Ако пък не - еми всяко зло за добро.![]()
![]()
то момчето като гледам не си пада много от тея дето приемат само 'познати' .. аз попринцип НЕ приемам непознати обачее той не ми изглежда такъв+ тва щом не го е отказал.. може просто да не си е влязъл ли не знам ..
Точно де, изчакай тогава.Не му пиши(още) ....![]()
Или може би просто е от типа хора, които имат сумати покани за приятелство и ги мързи да си ги прегледат. /като мен,и не само/![]()
едва ли.. аз като гледам просто си влиза във фейсбук през 1 / 2 месецаа ;х .. е добре де не чак толкова амаа рядко еПървоначално написано от Dessynka
![]()
ейй къде останахте.. тоя още не го е приел.. апък приятелите му от 256 станаха 257 ;о мм.. пък и не ми го е отказал ;/
Знаеш ли колко често влиза? Може просто още да не е видял, че му искаш приятелство..
Маце... замери го с топка във FarmVille и веднага ще ти обърне внимание. Успех!
хЪх...
Е то списъка с приятели понякога се бъгва и показва с един по-малко, с един повече .. все тая.И моя списък е така, и на много мои познати.Така, че това няма особено значение.Споко.Имай търпение.Първоначално написано от fen7asy
![]()
еейй не ги играя тея игри във фейсбука.. ама тва беше добра идеяапъък съм мноого нетърпелива.. за каквото и да става въпрос ;х ;дд
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.