.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Искам да се отърся от спомена

На кратко историята е следната - Преди бях разглезено момиченце, играех си с момчетата, не взимах на сериозно чувства и прочие.Нормално, бях и по-малка.След това, обаче срещнах едно момче, влюбих се, беше ни много добре заедно, за първи път обичах някой, след това обаче дойдоха кавгите и се разделихме.С тази раздялата асимилирах много неща и разбрах колко глупаво съм си играла с чувсвата на хората, реших да стана сериозна.Започнах да търся сериозна връзка, любов ако щеш..След няколко месеца сама,срещнах едно момче, в момента, в който го видях си го харесах.Поразпитах за него, запознахме се, започнахме да излизаме.Той също ме хареса и нещата вървяха добре, но един ден баааам, той просто не ме потърси повече, аз него също - на инат.И от тогава не съм го чувала, виждам го в месеца по три, четири пъти, но само толкова.Не сме говорили.Чувствам се страшно наранена.Не искам никой друг и не мога да срещна никой друг, който да ме грабне така.Всяко едно момче, което започне да ме занимава му давам Х-са, а то като че ли още повече започва да ме иска.Не мога да го преодолея.Дори не го познавам толкова добре, не съм до толкова влюбена в него, от колкото в самия спомен за него.Съсипвам се с всеки ден, приятелите ми също не ми помагат особено . .

Съжелявам за глупавата тема, просто имах нуждата да споделя и да бъда разбрана.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    С инат няма да постигнеш нищо,поговори с него,опитай се да възстановите отношенията си.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    С инат-а нищо не се постига.
    Ти си си виновна, ако го беше потърсила, може и нещата да се оправят.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Защо да го потърся, как да го потърся, след като той ме вижда и се обръща на другата страна.Казал е пред приятелите ми, че първоначално много ме е бил харесал, но сме много различни, той търсел нещо неангажиращо, а аз сериозна връзка.Нямало смисъл да ме наранява.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Продължаваш си живота и спираш да мислиш за него. Когато си намериш друг, ще си спомняш твоя инат, и ще си вземеш урок как не трябва да се прави с другото момче..
    Виждаш го рядко, не се чувате.. нямате никакъв контакт, още по-лесно е да го забравиш ..
    С времето всичко ще отмине.. остави се на течението, то само ще те изхвърли на друг бряг...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    С инат няма да постигнеш нищо,поговори с него,опитай се да възстановите отношенията си.
    Съгласна съм
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Е щом той си търси неангажираща връзка значи няма смисъл да се косиш за него, дай шанс на някой, който иска да е сериозен с теб и все ще го забравиш

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от justonegirlwithonehope
    Защо да го потърся, как да го потърся, след като той ме вижда и се обръща на другата страна.Казал е пред приятелите ми, че първоначално много ме е бил харесал, но сме много различни, той търсел нещо неангажиращо, а аз сериозна връзка.Нямало смисъл да ме наранява.
    Що не го написа по-рано?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Повече от фен Аватара на kinkygirl
    Град
    stara zagora
    по-добрe приeми нeщата колкото и да боли.. по-добрe щe e за тeб! Щом търси нeщо нeангажиращо да ходи да си го търси! Всe пак знаeш..Понякога края води до добро начало! )

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    Продължаваш си живота и спираш да мислиш за него.
    Съгласна.
    Лятото попаднах в подобна ситуация, с момче, което не знаеше какво иска. Говорише ми, че е на 21, няма нужда от сериозна връзка и т.н. Лошото беше, че бяхме в една компания и трябваше да го гледам всеки ден. Държах се студено с него, не исках да общуваме и тогава почна да ми търчи след д-то :Р
    Сега, мога да кажа, че това момче не може да диша без мен и съжелява, за това разиграване в началото. Мисълта ми беше, че ако наистина си значела нещо за него, то той ще се върне при теб, независимо кво дрънка на неговите приятели. Но най - добре е да продължиш живота си. Излизай, забавлявай се и не се затормозявай

Днес за първи път от близо половин година си писахме.Най-нагло обвини мен за всичко, като ми каза, че тогава е трябвало да го потърся и да седнем да си поговорим, че съм го била подминала, не съм му се била обадила като съм го видяла, а не осъзнава как той първи го напрви.Мина покрай мен и дори не ме погледна.Не знам защо му се връзвам на лапешките истории, просто чувствам много силно влечение към това момче.Иначе се опитвам да продължа напред, рядко говоря за него, само определени хора знаят, че изпитвам нещо към него, но само той ми е в главата постоянно . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си