- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- .. как да постъпя
.. едно момче ме харесва постоянно си пишем излизаме заедно .. станахме много близки ... , но вчера разбрах , че споделя всичко което съм му писала и някои тайни които съм му споделила защото му имах доверие с една приятелка .. след това видях , че в facebook и пише целувки сърца .. на снимките .. ревнувам .. много ми е гадно .. според вас тази вечер ако се засечем на центъра как да постъпя ..искам да му направя гадно но .., незнам .. помогнете моля ви
![]()
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
НЕДЕЙ ПО СКАЙП! казвам ти от личен опит жестоко ще се преебеш.. всичко да е очи в очи.. + тва що не му кажеш всичко, което изпитваш към него.. и без тва 'дъ биг апокалипсис' е другата седмица..![]()
![]()
![]()
айде поговорете си.. не мисля, че ще се разсърди
и после сподели ;D
Първоначално написано от BladeDancer
Ами според мене е нормално да споделя с някой .
Ти също споделяш с накой ...
А за това че е момиче - лично аз не вярвам в приятелството между момче и момиче ,но има и изключения и мисля че ревнуваш напразно .
Поговорете си и си изяснете проблема ...кажи ми че не ти е приятно да споделя лични работи и тн ...
\/
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Наивна си и още не си за връзки. Седни си на гъза и си учи уроците.
Аа..на колко си казваш? 13?
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
хах ще му върнеш както аз бих му върнала! значи напиши си в описанието на скайп, че харесваш някой та дори и измислен!! и той ще ревнува всички са така или пък на стената на facebook, а за центъра прай са на приятно разсеяна той ще те попита-- що не ме слушаш или нещо и ти ще му отговориш съвсем небрежно, че ислеш за едно момче примерно!! ако пък не искаш да го отблъскваш пиши си и ти сърчица с някой и тей ще си се ревнувате...!!![]()
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
И защо трябва да правиш мръсно... на тебе хубаво ли ти е той като прави така...
Не прави на хората, това, което не искаш на теб да ти се случи...
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Лапешка ситуация с отговор на друго лапе да си измислиш някои и да си го сложиш на skype описанието...Защо не го питаш направо каква му се пада това момиче,за да видиш дали изобщо има смисъл да ревнуваш.За кое искаш да му върнеш,че не си единственото момиче,с което комуникира в интернет пространството ли?
ами по- добре лапешка ситуция според мен, защото става нз неловко сега да си говоря с него, когато му върна или ще се задълбочи вс или ще се откажем!! пак казвам по- добре лапешка ситуацияПървоначално написано от shugababe112
Неловко става да говориш с него?А като му върнеш какво може да се задълбочи...като не говориш с него изобщо не знаеш има ли за какво да му връщашПървоначално написано от e3l4ito0
Влияеш се заради една емотиконка ли?Не разбирам логиката ти как това да проведеш разговор за нещата,които не са ти приятни или с които не си наясно,с близък човек е по-лошо или пък както каза неловко от това да му се правиш на обидена и да си измисляш момчета,в които да си влюбена...
аудеее бе .. хаахах . много големи станахте всички .. кво ми се прауте на интересни ..не , че нещо
FuckedUp не си този който да ми казва какво да правя .. !на 14 съм и вие сте били влюбени в някои ;]
Много . много хора не ме харесват .. ! Среден пръст за тях за да стане интересно .
Ауе, като се правят на интересни хората, не им търси съвети, бе .. Прави му гадно, мръсно щом си решила. Ще ти се върне .. пък относно темата - щом й пише сърца, явно е на твойте години, значи харесва това момиче, но пък от друга страна, защо ще й споделя това с теб ..
Да съм казала, че отказвам се?!
амии неловко е !! що ли..?? ам щот да го питам коя беше онази дето и писа ти емотиконки със сърца!? като му напраиш мръсно ами вярно, може да ти се върне.. ама може и той да ти прай мръсно...!!
както искаш така постъпи, но аз бих постъпила така~~ с лапешката ситуация и тя каза, че е на 14 няма да седне да си говори като на 30 годинии я..!!