АМии как да започна след едно голямо разочарование,което беше с най-добрата ми приятелка,просто несподелени чувства аз реших да започна наново ии колкото и да мразя израза "започнах да си търся гадже".Мина се известно време и така и не попадах на момиче което поне малко да ме заинтригува,докато на един купон се запознах с едно много симпатично разговорливо и чаровно момиче...и така да се каже хлътнах по нея,след купона може би 2-3 дена след това я потърсих в фейсбук намерих я тя ми прие приятелството и си писахме няколко дни след,което спряхме да си пишем някъде за около месец,и онзи ден и писах и тъй като имаме общи познати стана дума за дискотека,че ще ходят(а те по принцип си ходят но аз се нямам много време ;X) и аз и казах че сега в петък или събота ще гледам да дойда и тя ми отговори "ще се радвам ако дойдеш" .Не искам да се хващам за едно изречение или нещо токова ,но просто много ми е симпатична и искам да се получи нещо с нея.Таа въпроса ми е сега в петък или събота трябва да се видим някакви съвети давайте,и сега до петък да и пиша ли? Знам че сигурно ви изглежда глупаво горното дето съм написал и ще си кажете гледайте го този,но просто ми писна да се провалям в любовта и така да го кажа изгубих кураж...благодаря предварително затова че сте го прочели )