Какво мислите? Искате ли да ви нашляпат задничето, ако не слушкате? Или да ви нарежат цицоните с бръснарско ножче? Дали ще вие е яко да ви обърнат с главата надолу и да сте заобиколени от Асен, Асен Трети, Асен Шестнадесети и Асен Четиридесети Великолепни (т.е. 4 бесни черни човеци) и да ви шибат със своите нехигиенични шмайзергънчета?
хЪх...
Не знам, но на мен лично ми става лошо...![]()
хЪх...
Аз пак като най-необразованата питам:Какво е това???
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
ДСМ (на английски: BDSM) е абревиатура, състояща се от имената на следните 3 съставляващи: BD (Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина (Възпитание)), DS (Domination & Submission — Доминиране и Подчинение) и SM (Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм).
Това е субкултура, основаваща се на еротичния обмен на власт, нетрадиционни форми на сексуални отношения, базирани на ролеви игри на господство и подчинение. Физиологически БДСМ е основана на опитите да се повиши нивото на възбуда на човека за сметка на съзнателното нарушаване на едни или други социално-детерминирани условия или табу.
Аз не го харесвам. Предпочитам нежност, а и както казва miminko от BDSM до BDSM има разлика![]()
Всичко е супер, стига аз да съм шефа.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Много леки форми - шляпане по дупето, дърпане на косата и зърната... Но нищо по-грубо.
+Първоначално написано от GreenFairy
тва с бръснарското ножче е прекалено крайно за мен
И за мен, направо със сатъра давам.Първоначално написано от fakesmiles
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...