- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми...бретон
Здравейте! Косата ми е мека. Проблемът ми е, че като реша да си пусна бретон на една страна и ми стои някак си сплескан. Само когато го правя с преса само тогава седи като хората бухнал и гъст. Ако можете да ми кажете как да го поддържам пак така бухнал без преса. Вие какво правите, за да постигнете това?! Благодаря за отговорите предварително!![]()
![]()
![]()
може би ако го топираш лекичко![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
По мои наблюдения добър бритон без преса не седи. Тегли си го и не го мисли - все пак него и го подстригваш по-често.
Ок, явно ще си продължа с пресата!Първоначално написано от Minerva
![]()
моя пък седи бухнал и щръкнал, много гадно ужасен е след преса, защото ми е суха косата
Може при сушенето да оформиш бретона настрани с кръгла четка. Така би трябвало да седи по-обемен.Ако не стане си го прави с пресата.Дори и да изгаря леко, поне изглежда добре.![]()
Аз съм с бретон и го оформям с кръгла четка и сешуар. Освен това ползвам доста лосион за сушене, за да седи два дена. Получава се по-добре, отколкото с пресата.
не вярвам пресата да придава обем на косата, даже обратното
![]()
Задължително го оправяй с преса за коса, иначе стои много грозно![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Не е задължително да стои гадно без преса![]()
![]()
-моят е асиметричен и го оформям само с четка и сешоар и си стои хем с обем ,хем добре.Ама много " разбирате всички
![]()