.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

харесва ли ме той?

имам така да го нарека проблем!! значи едно сладко момче мисля,че ме харесва. значи разсмива ме и ме заговаря, дори една приятелка, на соято майка й е психоложка и тя бе трябвало да е навътре в тези неща, ме извика на саме и ми каза, че може би едно момче на което не искам да споменавам името ме харесва, защото ме разсмива и ме заговаря!въпросът ми е как мога да бъда сигурна, че той наистина ме харесва?
    mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!

Мега фен Аватара на vagarious
    Какво!? Нищо не разрах, честно.
    Искаш да кажеш, че момчето, което първо те разсмива, а после те заговаря, те харесва !? И майката психоложка на твоята приятелка, те е извикала, за да ти каже, че има момче, което може би те харесва, но не иска да ти каже името му !?И ти питаш как да разбереш, че той те харесва!?
    Еми ще ти кажа - ХАРЕСВА ТЕ. Няма какво друго да е, щом те разсмива и заговаря.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Да.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ами приятелката ми ме извика, а за момчето аз ако харесвах момче, щах да правя същото както и той прави за мен, а аз не искам да споменавам името му, защото може да има профилллсега дано си разбрал\а

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Не можеш. Никога не можеш да си сигурна

--------------------------------------------------------

Град
    Пловдив
    ПОПИТАЙ ГО
    През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
    И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
    и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
    И по ръба на простта аз върях и вървях.
    Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...

Град
    Варна, моретоо :)
    Олееее! Много те харесва.... звънни му веднага, отиди до тях и го целуни направо! Леле малееееееееееееее! Той те обожава, човече - действай!!!!!!!!!!
    хЪх...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Харесва те!!!

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на fen7asy
    (рофл) ташаци ли ше си прайм ся? ;D айде не се излагай ами ходи го питай.. кво питаш нас ?
    Цитирай Първоначално написано от BladeDancer
    Да приемем че всички сме смешни и да не се караме

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Какво!? Нищо не разрах, честно.
    Искаш да кажеш, че момчето, което първо те разсмива, а после те заговаря, те харесва !? И майката психоложка на твоята приятелка, те е извикала, за да ти каже, че има момче, което може би те харесва, но не иска да ти каже името му !?И ти питаш как да разбереш, че той те харесва!?
    И аз особено не разбрах
    I walk through the valley of the shadow of death..
    I'm not scared cause You're holding my breath.. <3

Ами излезте и лека полека ще разбереш отговора сама

амии

амии, той е от моя клас и ако не ме харесва ще се получи ----доста неловко ..!!

Be q ne mu misli mqtay mu se na vrata pak toy na svoy red shte te otvede nqkade na daleche i nay veroqtno shte se ojenite tam

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ми аз бех с един от моя клас и после като се разделихме -скив. кви номера ставаха

Но -вие на колко сте? Малко така детински ми звучи всичко това-сигурно те харесва.Питай го -него,не нас .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

абе

абе хич не ме ебе!!!! като ме харесва да действаа!!

Повече от фен Аватара на Missmarch
    Град
    Шоколандия.
    Да и кво, и мен ме заговарят и разсмиват... НО това не значи че ме харесат, не си давай зор, камо ли напразни надежди.. живей сега, за мига.. не се замисляй и задълбочавай толкова, ако е писано да стане времето ще покаже !!!!

Цитирай Първоначално написано от Missmarch
    Да и кво, и мен ме заговарят и разсмиват... НО това не значи че ме харесат, не си давай зор, камо ли напразни надежди.. живей сега, за мига.. не се замисляй и задълбочавай толкова, ако е писано да стане времето ще покаже !!!!
    да и кво амии нещо е.. пък и абе различно е все пак аз го харесвах преди важно е щото сега може да се завъртят нещата..!!

Град
    Бургас
    и ти направи нещо по въпроса,ако искаш да го задържиш :P
    Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
    МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Лапетааааааааа ... ходи го питай да излезете, като сте срамежливи и ви е срам да излезете се оправдавате, че момчето винаги трябва да прави първата крачка ... което е най-голямата измислица ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си