- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесва ли ме той?
имам така да го нарека проблем!! значи едно сладко момче мисля,че ме харесва. значи разсмива ме и ме заговаря, дори една приятелка, на соято майка й е психоложка и тя бе трябвало да е навътре в тези неща, ме извика на саме и ми каза, че може би едно момче на което не искам да споменавам името ме харесва, защото ме разсмива и ме заговаря!въпросът ми е как мога да бъда сигурна, че той наистина ме харесва?
mi6ee3~~>0obi4kaam te3 wee 4owek..!!
Какво!? Нищо не разрах, честно.![]()
![]()
Искаш да кажеш, че момчето, което първо те разсмива, а после те заговаря, те харесва !?И майката психоложка на твоята приятелка, те е извикала, за да ти каже, че има момче, което може би те харесва, но не иска да ти каже името му !?И ти питаш как да разбереш, че той те харесва!?
Еми ще ти кажа - ХАРЕСВА ТЕ.Няма какво друго да е, щом те разсмива и заговаря.
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Да.
ами приятелката ми ме извика, а за момчето аз ако харесвах момче, щах да правя същото както и той прави за мен, а аз не искам да споменавам името му, защото може да има профилллсега дано си разбрал\а
Не можеш. Никога не можеш да си сигурна![]()
--------------------------------------------------------
ПОПИТАЙ ГО![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
Олееее! Много те харесва.... звънни му веднага, отиди до тях и го целуни направо! Леле малееееееееееееее! Той те обожава, човече - действай!!!!!!!!!!
хЪх...
Харесва те!!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
(рофл) ташаци ли ше си прайм ся? ;D айде не се излагай ами ходи го питай.. кво питаш нас ?
Първоначално написано от BladeDancer
И аз особено не разбрахПървоначално написано от vagarious
![]()
![]()
I walk through the valley of the shadow of death..
I'm not scared cause You're holding my breath.. <3
Ами излезте и лека полека ще разбереш отговора сама![]()
амии, той е от моя клас и ако не ме харесва ще се получи ----доста неловко ..!!![]()
Be q ne mu misli mqtay mu se na vrata pak toy na svoy red shte te otvede nqkade na daleche i nay veroqtno shte se ojenite tam![]()
Ми аз бех с един от моя клас и после като се разделихме -скив. кви номера ставаха![]()
![]()
![]()
Но -вие на колко сте? Малко така детински ми звучи всичко това-сигурно те харесва.Питай го -него,не нас .![]()
абе хич не ме ебе!!!! като ме харесва да действаа!!![]()
Да и кво, и мен ме заговарят и разсмиват...НО това не значи че ме харесат, не си давай зор, камо ли напразни надежди.. живей сега, за мига.. не се замисляй и задълбочавай толкова, ако е писано да стане времето ще покаже !!!!
да и кво амии нещо е.. пък и абе различно е все пак аз го харесвах преди важно е щото сега може да се завъртят нещата..!!Първоначално написано от Missmarch
![]()
и ти направи нещо по въпроса,ако искаш да го задържиш :P
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
Лапетааааааааа ... ходи го питай да излезете, като сте срамежливи и ви е срам да излезете се оправдавате, че момчето винаги трябва да прави първата крачка ... което е най-голямата измислица ...