- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- учител да закъснее
Чул съм,че има такъв мит, че ако учител закъснее с 15 минути учениците са свободни от часа.Съответно учителят няма право да пише отсъствия.Искам да знам това така ли е или само слух![]()
Няма лъжа, няма измама.![]()
Вярно е, да.
При нас веднъж нашата по география закъсня с около 25 минути, защото си беше объркала часовете.
Попита кои отсъстват, съответно половината клас ги нямаше, и тя като видя, че е минало толкова време не писа нищо.
Вярно е.Ти да не си расъл в гората, че не го знаеш това?
Жалко, че не го правят по-често![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Случвало ми се е учител да се появи на 20-тата минута и да шляпа отсъствия и да мърмори, така че не лежи на тая кълка.![]()
Иначе да, вярно е.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
хъхъхъ, при нас винаги идват точно на 15-тата минута![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Не,не е точно така.Правилника гласи,че след като го няма 15 минути,вие трябва да съобщите на директора,ако той прецени ,че сте свободни,тогава си тръгвате.Съответно или учителя е направил грешка ,влиза в часа ,т.е ако си "обърка часовете" или ви намират заместник.Ако ли не тогава вече,може да си ходите.
A men has only one lifetime,but HISTORY can remember you forever..
^правилно.
в старото ми училище госпожата по бел закъсня с 20 минути и пак ни даде класно..![]()
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Така е..
След като минат 15 мин. и учителят все още го няма - учениците са свободни.. Т.е. дори учителят да дойде - няма право да пише отсъствия..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от DaVinciCode
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Бе пак сме прецакани..
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
да,вярно е
Вярно е,да.
Обаче пък в нашето училище няма такива работи.Никога не караме свободни,винаги идва заместник на минутата.
Е, да .. ами в случай , че ти преподава директорката,да,разбира се , че е нормално да закъснее , все пак е директор , но закъсня с около 15 минути и всички, нали, така мислят и прибрали учебниците и айде мъгела .. и в същия момент госпожата влезе и се скара .. и все пак изкархме чат-пат половината час .. а и както каза Colouring .. при нас такива работи нямаПървоначално написано от DaVinciCode
.. или има заместник, или не закъсняват , пък не дай си Боже да имаме свободен-затварят ни у видеозалата и ни пускат някакъв филм .. 7 клас сме , а щяхме да гледаме грозното патенце
/хубаво е/ .. нещо за пандите , а най - интересния, но не го довършихме
гилм -Беолоу ли -нещо такова , за някакво чудовище .. но айде да се втрна на темата- да , така е , но зависи от много неща дали сте свободни при подобно закъснение ..
![]()
Първоначално написано от Colouring
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Абе то е така, ама при нас се ще дойде някакъв заместник...![]()
![]()
![]()
Да това само при нас не важи, макар че класната или влиза към 25та или към 35тата минута, но някой ако си бие камшика да му е мил животеца...
Да, вярно е.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Мда, точно така е.. само, че аз не смея да си ходя, защото ако дойде след 2 минути по - късно и веднага ще напише отсъствия, по негова си преценка.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
И с 30 минути да закъснеят са ми писали отсъствие без да им мигни окото. Много, много не се облягайте на тези правила .