Защо е създадена любовта? – за да си съсипваме един друг нервите.. да вярно е има щастливи моменти, но повечето са спадове, плачене, страдане.. докато нещата се оправят или никога не се оправят.. Защо хората трябва да си въртят номерца, за да изпитат човека до себе си колко го обичаш? – когато обичаш човека до себе си, не е ли достатъчно да му показваш само колко го обичаш, а не да го дразниш с поведението си и с правенето на интересен… Колко време е нужно, за да разбереш, че човека до теб те обича или не изпитва чувства към теб? – достатъчно е да видиш знаците, разговорите, погледите с които те гледа да разбереш, че те обича… - достатъчно ми е да разбера, че не ме обича когато – спре да има всякакъв контакт с мен, избягва ме.. Колко често ви се случва човека който обичате да ви дразни многоо по всякакъв начин?
Когато си показва рогата, .. – докато те омагьоса – гади – гуди… и хайде зарибява те, заобичаш го и т.н., а когато разбере, че човека до него е вече хлътнал по него,(че вече си негов) започва да си показваш минусите, които са повече от плюсовете, които вече е изкарал наяве…
В момента съм бясна … та и ми изплуваха тези въпроси, и отговори, които просто сега размишлявам когато съм ядосана… ако желаете отговорете и вие какво мислите на тези въпроси, тъй като искам и да чуя други хора как мислят…
Аз съм момиче.
Бутам врати, на които пише с големи букви ДРЪПНИ!
Започвам да се смея още повече,
докато обяснявам на какво съм се смяла до сега.
Влизам в стаята и забравям какво съм искала от там.
Казвам, че историята е дълга, когато всъщност не е.
Влюбвам се прекалено бързо и прекалено силно.
Да, момиче съм.
Но съм много повече от това, което виждаш.!!!