Цитирай Първоначално написано от w0sh
Защо е създадена любовта? - Защото човешкото същество е развило самосъзнание, уникално по рода си за живите същества. Това съзнание ни е подтикнало да си мислим, че процесите в тялото ни, които свързваме с размножителния период са нещо повече от това, което всъщност са. Така сме създали любовта (не съм казал, че не съществува)
disagree
Тва пролетното което тепърва предстои си е мимолетно.
Любовта е нещо много повече. Поне аз така я усещам де, когато и ако съм я изпитвала, защото вече не ми е ясно ... Нещо като spiritual връзка с човека, чувство че е изключително ценен, worthy, нещо красиво, което не бива да губиш, защото прави дните ти по-красиви ... и т.н.
Ако беше нещо само с размножителния период щеше да е мимолетна страст, влюбване, но не истинска любов.

Иначе, още една песимистка (като мен). Ох искам да имаше инжекции оптимизъм, които да можехме да си набавим от лекаря и да ни ги бият в дупето и да се оправи тва положение на негативизъм.
Не че съм съгласна с нещата, които си написала, но поне в едно съм убедена и аз, и то е, че няма смисъл да започваш връзка, след като после всичко ще свърши и ще се реве, ще боли и т.н.
Осъзнавам, че това е адски погрешен начин на мислене, ама явно нивото на писване се е покачило дотолкова, че и аз се превърнах в ония сивички хорица, които се страхуват от любов и такива, за да не ги наранят после ... Шшшшит.

пп. Нещо ми е време за споделяне във форона.