- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Страх ме е, какво да правя?
За първи път ми биха упойка (не само в зъболекарски кабинет, но и за първи път изобщо) миналото лято, когато трябваше да ми оправят един кариес. Досега винаги съм ги търпяла, но то беше на малко кофти място и ме предупредиха, че ще боли повече и затова просто казах на зъболекарката ми "А бе, я давай упойката". Та... направо не можех да повярвам колко беше забавно с тая упойка.Абсолютно никаква болка не почувствах. Усещах нали, че някой ми бърка из устата, но не усещам примерно инструментите как се допират до зъба. Оттогава съм вечен фен на упойките. Давай смело с упойка, няма даже да усетиш кога е приключило всичко. Пък и... от друга страна, и да не отидеш, скоро ще почнат такива адски болки в разваления зъб, че сама ще се молиш на зъболекаря да те приеме.
P.S. Само да си знаеш, че примерно се усеща как машинката пили, но не се усеща абсолютно никаква болка. Нещо като пилене на нокът - усещаш триенето м/у пилата и нокътя, ама не боли.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.