Добре, защо карате момичето да иска упойка, чак със игла о.О
Супер безсмисленото. Имах два зъба, които заради кариеси почнаха да се рушат. И при двата зъба преди да отида на зъболекар имаше толкова рев просто :Х. И при двата зъба нямаше болка. И тва не ти го казвам, колкото да те лъжа и да отидеш на зъболекар, а просто защото знам. Когато отидох за първия зъб да ми го оправят, ревах около 10 минути при зъболекарката ми, защото ме беше страх. Но добре че имам страхотна зъболекарка. Обясни ми как стоят нещата, от кое може да ме заболи и от кое няма. Е, в крайна сметка не ме боля. Когато ми махна нерва трябваше да почисти канала и тогава проверяваше с нещо като игла, но все едно беше направено от лист хартия и нямаше остър връх (не знам как иначе да го обясня ). Та, когато проверяваше канала с това нещо чувствах неприятна остра болка, просто защото стигаше до края на канала. Единствената болка беше тази.
Скоро на единия от тези два зъба му нерва беше започнал да се умъртвява сам и ме болеше страшно много. Баща ми се обади на зъболекарката да ѝ каже, че много ме боли и да ми запази час за събота (толкова ме болеше, че не можех да го пипна с пръст зъба). И точно когато ми запазваше час аз бях на театър и като разбрах, че ще ходя на другия ден се разревах точно пред театъра Добре че бяха приятелите ми да ме успокоят. След това тати пак ми се обади и ми даде да говоря със зъболекарката ми, за да ме успокои. Е, тя отново всичко ми обясни и ме успокои. А когато отидох не ме болеше.
Та, мисълта ми е, че може да те боли само докато не отидеш на зъболекар.
Така че, споко! Ще те боли повече ако не ти го оправят