.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P

Нараняване след орален секс

Ако момчето е било по грубо ,става дума чрез пръсти и след акта предполагам,че е нормално момичето да я боли отдолу.Утре-другиден няма да ме боли вече де,но въпроса ми е след колко време изчезват следите от леки наранявания вътре ...по стената ?
    Попринцип зависи от нараняването,но да кажем,че не е от най-тежките,просто нямаше нужната смазка така да се каже и се получи бая триене.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Ами зависи..

"Протъркването" може и след 2 часа да ти мине, и след ден. Наистина зависи от това колко време е продължило, колко суха си била и дали пича е имал нокти

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

anonymous708973
    Guest
    Не си била влажна по време на орален секс? МОЛЯ?!

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не си била влажна по време на орален секс? МОЛЯ?!
    Явно не е било чист орален (пръсти, протъркване ала бала) пък и пича може да няма опит / мацката да има проблеми с овлажняването..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    Ами "Моля МОля" ...кое не разбрахте?Няма да обяснявам какво сме правили,въпроса ми беше ясен.Това,че някои хора знаят само и единствено поза 69 не означава,че няма и други варианти за орален секс,в които мъжа да не прави само френска ...whatever.

anonymous708973
    Guest
    69 не практикувам, не ми е удобно.
    Видна любителка съм на оралния секс. Няма път, в който да съм минала без това и никога не ме е боляло. Не знам какво правите вие двамата, но със сигурност не е нормално да те боли. Точно по време на орален секс би следвало буквално да джвакаш - първо от самата теб и второ - от неговата слюнка. И не е нормално да те драска с нокти по стената на вагината, за Бога!

То всичко ще си зарастне, ама хайде следващия път го помоли да си изреже ноктите и да си махне пръстените, ако носи такива

Град
    Беше си изрязал ноктите и не е имал пръстени....Просто тъй като ме боли от вчера си мислех,че мога да имам и някакви следи по стената.

ъм... няма как да влезеш и да провериш и при всички случаи, дори да имаш някакви леки ранички, ще заздравеят бързо, но според мен е по-важно да разбереш какво го е причинило това нещо и да му обърнеш внимание за следващия път

При мен имаше веднъж протъркване, не беше никак приятно и беше около 3-4 дена. Но не заради френска.. И на мен не ми се струва много нормално ...

Мега фен Аватара на draid
    Заглавието е объркано. След като е имало пръсти не е в 100% смисъла на орална. Дефакто си протъркана от пръстите дето приятеля ти не знае как да ги ползва. И другият път по-леко

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Беше си изрязал ноктите и не е имал пръстени....Просто тъй като ме боли от вчера си мислех,че мога да имам и някакви следи по стената.
    Да не е работил с краката, че така те е осакатил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си