- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нараняване след орален секс
Ако момчето е било по грубо ,става дума чрез пръсти и след акта предполагам,че е нормално момичето да я боли отдолу.Утре-другиден няма да ме боли вече де,но въпроса ми е след колко време изчезват следите от леки наранявания вътре ...по стената ?
Попринцип зависи от нараняването,но да кажем,че не е от най-тежките,просто нямаше нужната смазка така да се каже и се получи бая триене.
Не си била влажна по време на орален секс? МОЛЯ?!
Ами "Моля МОля" ...кое не разбрахте?Няма да обяснявам какво сме правили,въпроса ми беше ясен.Това,че някои хора знаят само и единствено поза 69 не означава,че няма и други варианти за орален секс,в които мъжа да не прави само френска ...whatever.
69 не практикувам, не ми е удобно.
Видна любителка съм на оралния секс. Няма път, в който да съм минала без това и никога не ме е боляло. Не знам какво правите вие двамата, но със сигурност не е нормално да те боли. Точно по време на орален секс би следвало буквално да джвакаш - първо от самата теб и второ - от неговата слюнка. И не е нормално да те драска с нокти по стената на вагината, за Бога!
Беше си изрязал ноктите и не е имал пръстени....Просто тъй като ме боли от вчера си мислех,че мога да имам и някакви следи по стената.
При мен имаше веднъж протъркване, не беше никак приятно и беше около 3-4 дена. Но не заради френска.. И на мен не ми се струва много нормално ...
Заглавието е объркано. След като е имало пръсти не е в 100% смисъла на орална. Дефакто си протъркана от пръстите дето приятеля ти не знае как да ги ползва. И другият път по-леко![]()
Да не е работил с краката, че така те е осакатилПървоначално написано от SuNsEt
![]()