Любимия любовен СМС,който съм получавала не беше нищо особено,но ме разплака ... Беше от бившия ми и гласеше:
"Само ми кажи "Ела!",паля колата и идвам макар,че ми е кофти,защото си там с майка си!" и беше в отговор на неговия любим,който беше:
"Писна ми!!!Писна ми да стоя тук!!!Искам да се прибирам вече ... Искам да те видя,да те докосна,да се гушна в теб ... Искам да те усещам!Искам да те целувам и докосвам така,както само аз си знам ... Искам те!Желая те!Обичам те!Не издържам вече,а са минали едва 2 дена ... Остават още толкова ... Как ще издържа?!Как ще издържа още 2 дена без теб,без милите ти думи и подкрепата ти?!Гадно е!Наистина е много гадно ... Благодаря ти,мило!Благодаря ти,че ме подкрепяш и си с мен в този труден момент,макар и от разстояние Имам нужда от теб и от подкрепата ти!Имам нужда някой да ме гушне и да ми каже "Всичко ще се оправи!Аз съм с теб и винаги можеш да разчиташ на мен!" Да,казваш ми го постоянно,но просто искам да си тук ..." А този е,може би,най-милия който съм писала аз