- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли съвет? :S
От доста време чета проблеми и съвети в този форум, като тайничко се надявах да не се сблъсквам с такива неща. Но май е всеки с времето си.. В моя клас има едно момче - така да се каже от типа "плейбои". Умен, забавен, готин, има собствена 'дружинка' и т.н. От декември месец си има гадже - една "кифла".. Така да се каже - всичко между тях бе супер, но в последно време момчето започна да отбягва неговата любима и все по-често си говори с мен.. Доколкото разбрах вчера са скъсали, защото момичето ревнувало от мен. Тази сутрин главния герой в тази история,да де момчето, ми каза, че ме харесва. Сега се чудя какво да правя.. Зарязаната е настроила половината випуск срещу мене, а аз харесвам Плейбоя, както и той мен... Но не мисля, че ще се получи. Най-много да избухне някоя война..![]()
You took the sun, the moon and the stars..
Now I'm walking all alone in the dark.
You stole my heart..
GIVE IT BACK TO ME...... Give it back to me...
Една невероятна песен![]()
К'ва война в даскалоДори и да бъдеш с него си имай едно наум, защото след това да няма тема от сорта "Лошо момче е, но го обичам" и т.н.
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Така е. Да не ти пука от другите, истинските ти приятели винаги ще те подкрепятПървоначално написано от cranberry696
![]()
А и за каква "война" става дума ....![]()
--------------------------------------------------------
Кифлите в моето училище са така наречения "елит".. Сами можете да си направите изводите.
А за война - малко е пресилена думата, макар че се почва с едно измисляне на истории всеки ден. Злословене по мой адрес, правене на фалшиви регистрации в сайтове за запознанства и т.н.
You stole my heart..
Е какво ти пука - ти нали ще си с момчето![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
А къде са Ахил и Хектор??Първоначално написано от cranberry696
И за бога, къде е млякото?
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
Съжалявам за спама, ама това ме разби хахахааахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
Иначе наистина - щом е взаимно,взимайте се.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Да.. само дето тук няма да има Троянско МАГАРЕ...
@BlindedAngel - Може да съм с него, но ако вземе да им повярва на глупостите? Тогава пук абсолютно никого няма да имам до себе си..![]()
![]()
You stole my heart..
Като се харесвате взимайте се.Да не ви пука за другите,ще се занимават с вас,после ще им писне.
Ако вземе да им повярва на глупостите ще разбереш в крайна сметка с какъв човек си имаш работа и сама ще си направиш извода ( ако ме разбираш ), така че дори и да не "станат нещата" надали ще си с разбито сърцеПървоначално написано от Adynamia
А относно това, че ще останеш сама, не се притеснявай човек рядко остава сам
![]()
Нямаш ли приятели?Първоначално написано от Adynamia
Първоначално написано от BlueFace
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
ВСИЧКИ те оставят, когато някоя ВИП персона каже нещо..Първоначално написано от BlueFace
![]()
You stole my heart..
Не че те познавам, ама смятай колко са ти приятели щом някоя "ВИП персона" каже нещо.Един истински приятел винаги ще е на твоята страна, независимо дали си права или неПървоначално написано от Adynamia
![]()
Просто си зависима. Когато си извоюваш "имидж" на бинтар и непукист, да видим дали някой ще дойде да ти каже нещо.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тогава тези ВСИЧКИ са просто едни последователи,без собствено мнение и изобщо не са ти приятели. Приятелите се подкрепят взаимно независимо от обстоятелствата. А и е невъзможно да нямаш 2-3 истински приятелиПървоначално написано от Adynamia
На колко години си?
15.. скоро 16.Първоначално написано от BlueFace
Ии благодаря за мненията, съветите..![]()
You stole my heart..