- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разкарам един идиот който ме харесва
Едно момче от моя клас ме харесва обаче аз го мраза ненавиждам го а той си мисли че го харесван макар че около 1 000 пъти съм му казвала че не го харесвам че го ненавиждам и т.н. обаче той не спира да ме преследва !!! Помогнете!!!!!!!
Може би наистина е идиот, че те харесва...
--------------------------------------------------------
HAHAH Как ще си мисли, че го харесваш, след като си казала, че не го?! .. Ми идиот си е май .. Кажи му - не искам да бъда гадже с човек от класа си, нямам нищо към теб и точка. Не му обръщай внимание, след няколко дни ще се откаже - гаранция.
Да съм казала, че отказвам се?!
Ами .. не го поглеждай, не зачитай вниманието...
той след време все някога ще спре да те харесва.. няма да е вечно я.. о.О
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Слушалките в ушите и музиката увеличена на МАКС - гаранция за решаване на проблеми.
Просто не му обръщай внимание и се дръж все едно не съществува![]()
Егати правописа !Ми кво .. спри да обръщаш внимание,ти колкото повече казваш,че не го харесваш толкова повече другите ще мислят обратното.
Запознай го с гаджето си.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Той продължава, защото вижда, че се дразниш.Следователно - пълен игнор и т'ва е.![]()
Big or small, lies are lies!
Оф и в моя клас има един идиот, които ме харесва.Вече се правя, че не го виждам.Подминавам го.Не говоря с него дори и той да ме попита нещо, но като гледам не помага.![]()
Правилно ! Май ще прибягвам до този метод.Първоначално написано от N1ksun
![]()
+1Първоначално написано от BlueFace
![]()
хЪх...
Много хора /включително и аз/ биха отразяли хората, които са влюбени в тях или да им се разкрещят че не ги харесват, което би било нормално като ви писне, но това не е правилния начин! Замислете се само за един миг как се чувства другия човек, когато му разбивате сърцето?! .. Много по-добре за и за двама ви би било ако учтиво си поговорите дори и само за 2 минути и ти му обясниш, че не ти е приятно. Не нараняваите другия човек, защото същото може да се случи и на вас! Но наистина трябва да те сигурни, че ви харесва за да не ви си изхили в лицето!![]()
Много хора /включително и аз/ биха отразяли хората, които са влюбени в тях или да им се разкрещят че не ги харесват, което би било нормално като ви писне, но това не е правилния начин! Замислете се само за един миг как се чувства другия човек, когато му разбивате сърцето?! .. Много по-добре за и за двама ви би било ако учтиво си поговорите дори и само за 2 минути и ти му обясниш, че не ти е приятно. Не нараняваите другия човек, защото същото може да се случи и на вас!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0[/youtube]
Дори не се шегувам.
![]()
Toва му е майкатаПървоначално написано от vagarious
![]()
martina1501 е права, ама има и такива, на които колкото и да им говориш и да се държиш нормално само за да не ги нараниш- не разбират. Като почнеш с лошо- също не разбират. За тва игнор.
А защо да е идиот момчето ? Кое не ти харесва ? И кое те спира да го опознаеш по-добре...? Или сигурно е не толкова привлекателен и директно е поставен в графа "Идиоти" ?
Явно е наистина идиот, защото те харесва ... Но каквото и да направиш няма да реши нищо. Ако е наистина влюбен в теб, може да му отнеме доста време, за да няма чувства към теб. Повярвай ми аз съм в такава ситуация ... Харесвам едно момиче от много време, тя ми дава пълен ИГНОР, но не се спирам да мисля за нея дори и за миг... Това което можеш да направиш е да го оставиш да те харесва. Вярвай ми, това което направиш може да повлияе на целия му живот. Споделям ти това, като човек, който е постоянно отхвърлен. Но както и да е. Извода е:
Остави го да те харесва.. Знае ли човек, може някога да си промениш виждането към него и да го харесаш...
Добре казаноКод:Или сигурно е не толкова привлекателен и директно е поставен в графа "Идиоти" ?Сигурен съм че това е проблема в повечето момичета ...
Поздрави, Р.П.
Щом та е харесал къв да е освен идиот? След 2-3 години ше тръгнете - гаранция.
Temet Nosce
벨야카
А тъй!Първоначално написано от Fiction7577
![]()
Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил