.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Как да разкарам един идиот който ме харесва

Едно момче от моя клас ме харесва обаче аз го мраза ненавиждам го а той си мисли че го харесван макар че около 1 000 пъти съм му казвала че не го харесвам че го ненавиждам и т.н. обаче той не спира да ме преследва !!! Помогнете!!!!!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Може би наистина е идиот, че те харесва...

--------------------------------------------------------

Повече от фен Аватара на bloodyred
    HAHAH Как ще си мисли, че го харесваш, след като си казала, че не го?! .. Ми идиот си е май .. Кажи му - не искам да бъда гадже с човек от класа си, нямам нищо към теб и точка. Не му обръщай внимание, след няколко дни ще се откаже - гаранция.
    Да съм казала, че отказвам се?!

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Ами .. не го поглеждай, не зачитай вниманието...
    той след време все някога ще спре да те харесва.. няма да е вечно я.. о.О

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на Fiction7577
    Слушалките в ушите и музиката увеличена на МАКС - гаранция за решаване на проблеми.

Просто не му обръщай внимание и се дръж все едно не съществува

Голям фен Аватара на N1ksun
    Eдна тухла 4-ка винаги помага в безизходици !

Супер фен Аватара на againstyou
    Град
    Несебър ;]
    Егати правописа ! Ми кво .. спри да обръщаш внимание,ти колкото повече казваш,че не го харесваш толкова повече другите ще мислят обратното.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Запознай го с гаджето си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Кажи му, че имаш пишка.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на vagarious
    Той продължава, защото вижда, че се дразниш.Следователно - пълен игнор и т'ва е.
    Big or small, lies are lies!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Оф и в моя клас има един идиот, които ме харесва.Вече се правя, че не го виждам.Подминавам го.Не говоря с него дори и той да ме попита нещо, но като гледам не помага.

Цитирай Първоначално написано от N1ksun
    Eдна тухла 4-ка винаги помага в безизходици !
    Правилно ! Май ще прибягвам до този метод.

Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Може би наистина е идиот, че те харесва...
    +1
    хЪх...

Много хора /включително и аз/ биха отразяли хората, които са влюбени в тях или да им се разкрещят че не ги харесват, което би било нормално като ви писне, но това не е правилния начин! Замислете се само за един миг как се чувства другия човек, когато му разбивате сърцето?! .. Много по-добре за и за двама ви би било ако учтиво си поговорите дори и само за 2 минути и ти му обясниш, че не ти е приятно. Не нараняваите другия човек, защото същото може да се случи и на вас! Но наистина трябва да те сигурни, че ви харесва за да не ви си изхили в лицето!

Ти решаваш

Много хора /включително и аз/ биха отразяли хората, които са влюбени в тях или да им се разкрещят че не ги харесват, което би било нормално като ви писне, но това не е правилния начин! Замислете се само за един миг как се чувства другия човек, когато му разбивате сърцето?! .. Много по-добре за и за двама ви би било ако учтиво си поговорите дори и само за 2 минути и ти му обясниш, че не ти е приятно. Не нараняваите другия човек, защото същото може да се случи и на вас!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8wRXa971Xw0[/youtube]

Дори не се шегувам.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Кажи му, че имаш пишка.
    \/
    ~Tiesto. <3

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Той продължава, защото вижда, че се дразниш.Следователно - пълен игнор и т'ва е.
    Toва му е майката

Супер фен Аватара на djipsito
    martina1501 е права, ама има и такива, на които колкото и да им говориш и да се държиш нормално само за да не ги нараниш- не разбират. Като почнеш с лошо- също не разбират. За тва игнор.

А защо да е идиот момчето ? Кое не ти харесва ? И кое те спира да го опознаеш по-добре...? Или сигурно е не толкова привлекателен и директно е поставен в графа "Идиоти" ?

Град
    Бургас
    Явно е наистина идиот, защото те харесва ... Но каквото и да направиш няма да реши нищо. Ако е наистина влюбен в теб, може да му отнеме доста време, за да няма чувства към теб. Повярвай ми аз съм в такава ситуация ... Харесвам едно момиче от много време, тя ми дава пълен ИГНОР, но не се спирам да мисля за нея дори и за миг... Това което можеш да направиш е да го оставиш да те харесва. Вярвай ми, това което направиш може да повлияе на целия му живот. Споделям ти това, като човек, който е постоянно отхвърлен. Но както и да е. Извода е:
    Остави го да те харесва.. Знае ли човек, може някога да си промениш виждането към него и да го харесаш...

Код:
    Или сигурно е не толкова привлекателен и директно е поставен в графа "Идиоти" ?
    Добре казано Сигурен съм че това е проблема в повечето момичета ...

Поздрави, Р.П.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Щом та е харесал къв да е освен идиот? След 2-3 години ше тръгнете - гаранция.
    Temet Nosce

벨야카

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Fiction7577
    Слушалките в ушите и музиката увеличена на МАКС - гаранция за решаване на проблеми.
    А тъй!
    Give me the mic и гледай как небостъргачи падат.Гледай как големите играчи лапат, за да ги издигнат на почетната стълбица.Дупките са дълбоки, завоите стръмни са.Пръстите ти са широки, ама по света спират много животи.Кой боботи, кой познавал мафиоти - i don't give a shit.Разбивам с римите си поредния шибан мит.Не шофирам джип, курви не чукам.Просто се оплитам да разплета възела усукан.Пея това, което чувствам, my style is real.Нямам време да тъгувам, това е моя стил

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си