Здравейте, най - вероятно има такива теми, не знам, ама просто ми дойде да пиша. Та.. вие как сте с вашата дълга връзка? Отдавна ли сте заедно, обичате ли се още така, както в началото, кое се е променило от тогава? Карате ли се много и кое надделява - караниците или хубавите моменти? .. Аз пък сега като чета какво съм написала.. много песимистично започнах, може вашите връзки да са още свежи Не знам, при мен и моя човек май всички емоции и тръпки са изчезнали, всичко позитивно.. И основно прекарваме времето си в караници.
Има ли хора, които живеят с половинките си?
Снощи много мъчно ми стана след поредната караница за поредната простотия. Може и аз много да съм задълбала, а всъщност да не е така, както си мисля, но имам чувството, че вече е останала само голямата привързаност между нас и всичко друго си е отишло. Вече не правим нищо заедно. Освен, че живеем заедно. Но изглеждаме повече като съквартиранти, отколкото като двойка. Все пак мислех, че основната причина за това ни състояние е еднообразието, скучния живот. Мноооого скучни сме станали и двамата. Аз не мога да се позная. Толкова съм се променила за всичкото време, през което съм с него. Не сме от 10 години заедно, ако така изглежда по описанието ми, от 3г сме. И не съм на 25, на 18 съм. Както и да е, не е от голямо значение. А може и да е.
Като се сетя за ''преди'' и много голяма носталгия ме гони. За всичко. Не си харесвам сегашния начин на живот и не знам как да го променя. Имам нужда от нещо ново. А специално за връзката ми.. ясно е, че ''преди'' не може да се върне и не може сега да е същото, времето си казва думата. Не знам дали това е някакъв кофти период, щото през много такива сме минавали или връзката ни вече тотално започва да се изчерпва.