Връзката ми отдавна мина етапа на първоначалната еуфория. Нямаме нужда да си говорим 40 минути по телефона и т.н... Нов етап. Не по-лош, в никакъв случай. По-зрял.
От година и 2 месеца (почти) сме заедно. Правили сме супер много неща... Хубавите моменти не просто преобладават... САМО хубави моменти са. Не живеем в сапунен мехур, не е като да не сме се карали. Юли-август беше някакъв кошмар, дъвчехме се през 2 дена буквално, но от тогава нещата са страхотни.
Мисля, че проблемът ти не е само във връзката ти. Просто си влязва в коловоза и не можеш да направиш разлика между нещата - дали е целият ти живот или само връзката. Какво бих направила на твое място? Сядам и много сериозно се замислям дали да продължа връзката си. Ако щеш списък със "За" и "Против" си напиши, въпросът е да решиш нещо. Ако решиш да се разделите, отстоявай мнението си. Не позволявай да ти обяснява как ще се поправи и нещата няма да са същите. Ще е загуба на време, след като не се чувстваш добре с него.
Какво значи не правим нищо заедно? За какво се карате? Битови проблеми като положението на неговите чорапи по пода или за по-сериозни неща?
Дай си сметка дали се чувстваш пълноценна като човек. Ако не - промени го. Дай си повече зор в училище, запиши се на спорт, на някакъв език, гледай онези филми, за които никога не ти остава време, чети повече книги... Личното ми мнение е, че човек, който не се чувства пълноценна личност, не може да има пълноценна връзка.
А ако пък това не е проблемът и искаш да продължиш връзката си, поеми инициатива. В новия брой на Космо имаше идеи за двойки, хвърли едно око. Ако проблемът е в секса, оправете го.
Времето напоследък е топло - направете си пикник. Отидете в планината и карайте ски. Ако някой от вас не може, нека другият да го научи - ще ви е забавно. Ако ските не са за вас - кънки на лед, стрелба, федербал. Отидете на пейнтбол или някъде заедно на почивка... Дори за уикенда. Примерно на СПА хотел - не е толкова скъпо, а ще си прекарате приятно. Сгответе вечеря заедно! Наистина заедно... Възложи му задача, върши си твоята, поглеждай го, усмихвай му се, щипни го по дупето, докато минаваш покрай него. Малките изненади поддържат тръпката!
Преоткрийте човека до себе си. Чувствайте се като най-добри приятели и любовници (баси думата) едновременно.