- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За хора с дълги връзки
Миличка,донякъде знам как се чувстваш.Аз също съм от 3 години с моето момче и може да се каже,че живеем заедно,защото постоянно сме заедно или в единия,или в другия...И при нас част от тръпката е изчезнала,но все още я има.Има я радостта в очите ни,когато се видим и обичта,която ни свързва.И от личен опит мога да ти кажа,че всичко се дължи на контакта с партньора и взаимните компромиси и отстъпки.Много е важно да разбираш и подкрепяш човека до себе си и постоянно да му показваш какво значи за теб.Можеш да промениш живота си като разнообразите ежедневието си-излизайте с приятели,излезте на кръчма или на дискотека,сега като е топличко отидете някъде на разходка или на някоя полянка сред природата.Говорете си на теми,които никога досега не сте обсъждали,правете неща,които не сте правили-сега сте млади и имате време и възможности за всичко.Изненадай го някоя вечер с романтична вечеря или с някоя секси дрешка-внеси разнообразие във връзката ви,а постепенно и той може да започне да го прави...Всичко зависи от нагласата ти-гледай позитивно на нещата и ти направи първата крачка към промяната,а той ще те последваЗ години не могат да се заличат лесно и 100% все още имате чувства един към друг,но просто рутината ви е накарала да спрете да си го казвате и показвате.Именно това променете
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!