.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 70

Hybrid View

тези обувки ..

значи аз съм на 13 и нали излязох с приятелка харесахме си едни страхотни обувки тя си ги купи но аз тъй като нямах пари в себе си викам айде другия път но родителите ми като видяха колко им е тока и ми казаха: ти луда ли си!?!?!?!?!? ще приличаш на к**ва с тях .. и сега нз какво да правя аз няма да ги нося за училище де те ще са за специални случаи помощ много ги искам ;((( .. ето ги обувките : http://www.prikachi.com/images/786/3085786i.jpg

Повече от фен Аватара на ggb
    Всичко с времето си....
    at least it was before i fucked everything up

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Малка си още за таива обувки.. Ще изглеждаш смешно, повярва ми!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    На к***а не, но много сте ми смешни такива. Още има мляко около устата, ама на токчета ще се качват. Като си толкова пораснала, работи, изкарай пари и си ги купи. Ако още чакаш на мама и тате....техните пари, техните правила...

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    На 13...имате ли представа колко сте смешни, независимо дали е за специални случаи. Ще го осъзнаеш като пораснеш още малко и ще видиш колко е нелепо отстрани.

Повече от фен
    Град
    плд
    Обувките си ги бива, ама виж сега за теб още не са. ;//
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Малка си още за таива обувки.. Ще изглеждаш смешно, повярва ми!
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от ggb
    Всичко с времето си....
    Ами да и аз като бях на 13 не носех токове. После мисля че на 14 някъде си купих първите обувкти с ток .. някъде 3 см същото лято още едни 5-6 см .. и малко по малко нашите свикнаха и сега вече си нося високи .. ама вече съм на 16 .. изчакай има време

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Обувките са си хубави. Някои момичета на 13 изглеждат като на 16, така, че аз не виждам проблем. Ако имаш хубаво тяло и не си като дечко в лицето, ще изглежда окей, пък и нали е за специални случай...

Голям фен Аватара на Mirage3
    Хубави са, но повярвай - ще изглеждаш смешно с тях.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Обувките са си хубави. Някои момичета на 13 изглеждат като на 16, така, че аз не виждам проблем. Ако имаш хубаво тяло и не си като дечко в лицето, ще изглежда окей, пък и нали е за специални случай...
    А да ти е хрумнало, че това не е нормално? 'Що изглеждат на 16? 'Щото се плескат с грим, катерят се по токове и си купуват по-големи сутиени, за да ги пълнят със салфетки...

Голям фен Аватара на LeDa
    Тц. Изживейте се детството. Ще имаш толкова време да носиш токчета, защо още сега? Нима наистина искаш детските ти спомени да са качила се на токчета с къса поличка и т.н. Направи поне 15г.

Фен
    Град
    Sofiq
    абее това дали ще приличаш на курва много зависи от това как изглеждаш аз на 13 бях 167-8 някъде.. и си бях доста развита.. смис не съм носила такива обувки.. но наистина много зависи как изглежда.. и примерно ако си е развито момичето там дупе цици .. не прилича на 10 годишна защо примерно на рожден ден да не иде с тези обувки щом и харесва.. и най-вече всичко си е до граници

+1

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    И аз съм на 13 като авторката и определено ще изглеждам смешно в тези обувки.. просто лично на мен ми отиват ниски обувки или със съвсем малък , незабележим ток , тъй като не съм от високите и все още не мога да кажа, че имам изражение на лицето на по-голяма , че да не ми се смеят и сама да не си се смея като се видя ..
    Love is everything!

Повече от фен Аватара на Greshka
    Много са хубави обувките.Ако мислиш, че изглеждаш достатъчно голяма, за да ти стоят добре си ги вземи.Според мен обаче ще е най-добре да се разходиш още малко по магазините и да избереш нещо по-ниско.Не говоря за незабележимо токче, а нещо около 4-5 см.

Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    А да ти е хрумнало, че това не е нормално? 'Що изглеждат на 16? 'Щото се плескат с грим, катерят се по токове и си купуват по-големи сутиени, за да ги пълнят със салфетки...

А, да си се замисляла,че някой без грим, и без ПО-ГОЛЕМИ сутиени, просто са се развили по-бързо?Понеже аз на 13 носех чашка, почти, C, така че довода ти е просто...
    Има значение как изглеждаш, но те съветвам да не носиш токове, все още.
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Град
    Цитирай Първоначално написано от reoffender
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke

А, да си се замисляла,че някой без грим, и без ПО-ГОЛЕМИ сутиени, просто са се развили по-бързо?Понеже аз на 13 носех чашка, почти, C, така че довода ти е просто...
    Има значение как изглеждаш, но те съветвам да не носиш токове, все още.
    Ти се смееш, но аз познавах една такава. 6 клас, голямото маце, сдърпа се с някой, и...тоалената хария и изпадна от сутиена...

Много са малко момичетата, които естесвено изглеждат по-големи на тази възраст. Дори и да си с развити гърди, едва ли имаш и лицео на 16-годишна... Повечето искат да се правят на големите какички. Което е жалко и смешно...

Град
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре де, само на мен ли не ми е смешно като видя някое момиче 6 клас примерно на ток? Смешно е ако ходи като патка или се клати като бор.Ако няма страшно детско личице авторката и може да ходи на токчета що пък да не си ги вземе? И моите носят токчета,едната почна от пети клас, другата-от шести.И какво? Ако може да ходи и знае,че когато се облича като дама,трябва да се държи като дама според мен няма проблем...
    Каква дама на 13 те гони.... Това си е дете, както и да го погледнеш. Зорлем на възрастен да се правиш винаги е смешно...

А и какво дамско видя в обувките...също не ми е ясно...

Като ти гледам правописа, не си за тия обувки.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Ако наистина мислиш, че ще ти стоят добре и че ще можеш да ходиш на тях, купи ги. Вярно, че още си малка да носиш токове постоянно, но никой не е казал, че ще ги обуваш всеки ден. Все пак трябва да свикнеш с тях постепенно. За мен лично няма нищо по - смешно от момичета (жени) на 18 и нагоре, които не могат да ходят на токчета. Никой не се е родил научен и по-добре на 13 да си купи високи обувки, отколкото на 20 да ходи като патка на кокили.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Добре де, само на мен ли не ми е смешно като видя някое момиче 6 клас примерно на ток? Смешно е ако ходи като патка или се клати като бор.Ако няма страшно детско личице авторката и може да ходи на токчета що пък да не си ги вземе? И моите носят токчета,едната почна от пети клас, другата-от шести.И какво? Ако може да ходи и знае,че когато се облича като дама,трябва да се държи като дама според мен няма проблем...
    Много уважавам такива майки по принцип, които възпитават у дъщерите си усет и вкус, за това, че един ден ще бъдат жени, дами и трябва да изглеждат като такива..обаче всичко трябва да става постепенно и с времето си според мен. 5-6 клас НЕ са жени откъдето и да го погледнеш. И аз на тази възраст съм искала да нося токчета и да се гримирам, признавам, но сега вече като мога да погледна отстрани и виждам колко е смешно и нелепо наистина.

На мен ми харесват . Само се научи да ходиш и нямаш проблемии

Мега фен Аватара на Biskfitka
    miminko е права според мен...първите ми сандали с токче бяха в 6ти клас,но по-ниски,защото от малка съм си по-висока,отколкото трябва за възрастта си. И определено лицето ми не беше детско,а използвах само гланц...

Супер фен Аватара на girl91
    Аз имам подобни -
    Но аз съм на 19, почти на 20 години. Според мен не е нормално момиче на 13 да носи такива. На 13 дори не съм си и помисляла да си взема такива Някои малки момичета дори изглеждат смешно, когато са обути с такива обувки и не могат да вървят с тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си