- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тези обувки ..
значи аз съм на 13 и нали излязох с приятелка харесахме си едни страхотни обувки тя си ги купи но аз тъй като нямах пари в себе си викам айде другия път но родителите ми като видяха колко им е тока и ми казаха: ти луда ли си!?!?!?!?!? ще приличаш на к**ва с тях .. и сега нз какво да правя аз няма да ги нося за училище де те ще са за специални случаи помощ много ги искам ;((( .. ето ги обувките : http://www.prikachi.com/images/786/3085786i.jpg
Всичко с времето си....
at least it was before i fucked everything up
Малка си още за таива обувки.. Ще изглеждаш смешно, повярва ми!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
На к***а не, но много сте ми смешни такива. Още има мляко около устата, ама на токчета ще се качват. Като си толкова пораснала, работи, изкарай пари и си ги купи. Ако още чакаш на мама и тате....техните пари, техните правила...
На 13...имате ли представа колко сте смешни, независимо дали е за специални случаи. Ще го осъзнаеш като пораснеш още малко и ще видиш колко е нелепо отстрани.
Обувките си ги бива, ама виж сега за теб още не са. ;//
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Първоначално написано от marin4itu
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Ами да и аз като бях на 13 не носех токове. После мисля че на 14 някъде си купих първите обувкти с ток .. някъде 3 смПървоначално написано от ggb
същото лято още едни 5-6 см .. и малко по малко нашите свикнаха и сега вече си нося високи .. ама вече съм на 16 .. изчакай има време
А да ти е хрумнало, че това не е нормално? 'Що изглеждат на 16? 'Щото се плескат с грим, катерят се по токове и си купуват по-големи сутиени, за да ги пълнят със салфетки...Първоначално написано от Rebirthing
Тц. Изживейте се детството. Ще имаш толкова време да носиш токчета, защо още сега? Нима наистина искаш детските ти спомени да са качила се на токчета с къса поличка и т.н. Направи поне 15г.
абее това дали ще приличаш на курва много зависи от това как изглеждаш аз на 13 бях 167-8 някъде.. и си бях доста развита.. смис не съм носила такива обувки.. но наистина много зависи как изглежда.. и примерно ако си е развито момичето там дупе цици .. не прилича на 10 годишна защо примерно на рожден ден да не иде с тези обувки щом и харесва.. и най-вече всичко си е до граници![]()
И аз съм на 13 като авторката и определено ще изглеждам смешно в тези обувки.. просто лично на мен ми отиват ниски обувки или със съвсем малък , незабележим ток , тъй като не съм от високите и все още не мога да кажа, че имам изражение на лицето на по-голяма , че да не ми се смеят и сама да не си се смея като се видя ..![]()
Love is everything!
Много са хубави обувките.Ако мислиш, че изглеждаш достатъчно голяма, за да ти стоят добре си ги вземи.Според мен обаче ще е най-добре да се разходиш още малко по магазините и да избереш нещо по-ниско.Не говоря за незабележимо токче, а нещо около 4-5 см.
![]()
Първоначално написано от Schneeflocke
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А, да си се замисляла,че някой без грим, и без ПО-ГОЛЕМИ сутиени, просто са се развили по-бързо?Понеже аз на 13 носех чашка, почти, C, така че довода ти е просто...![]()
Има значение как изглеждаш, но те съветвам да не носиш токове, все още.![]()
Bring your love,baby, I can bring my shame
Bring the drugs,baby I can bring my pain
Ти се смееш, но аз познавах една такава. 6 клас, голямото маце, сдърпа се с някой, и...тоалената хария и изпадна от сутиена...Първоначално написано от reoffender
Много са малко момичетата, които естесвено изглеждат по-големи на тази възраст. Дори и да си с развити гърди, едва ли имаш и лицео на 16-годишна... Повечето искат да се правят на големите какички. Което е жалко и смешно...
Каква дама на 13 те гони.... Това си е дете, както и да го погледнеш. Зорлем на възрастен да се правиш винаги е смешно...Първоначално написано от miminko
А и какво дамско видя в обувките...също не ми е ясно...
Ако наистина мислиш, че ще ти стоят добре и че ще можеш да ходиш на тях, купи ги. Вярно, че още си малка да носиш токове постоянно, но никой не е казал, че ще ги обуваш всеки ден. Все пак трябва да свикнеш с тях постепенно. За мен лично няма нищо по - смешно от момичета (жени) на 18 и нагоре, които не могат да ходят на токчета. Никой не се е родил научен и по-добре на 13 да си купи високи обувки, отколкото на 20 да ходи като патка на кокили.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
Много уважавам такива майки по принцип, които възпитават у дъщерите си усет и вкус, за това, че един ден ще бъдат жени, дами и трябва да изглеждат като такива..обаче всичко трябва да става постепенно и с времето си според мен. 5-6 клас НЕ са жени откъдето и да го погледнеш. И аз на тази възраст съм искала да нося токчета и да се гримирам, признавам, но сега вече като мога да погледна отстрани и виждам колко е смешно и нелепо наистина.Първоначално написано от miminko
На мен ми харесват . Само се научи да ходиш и нямаш проблемии![]()
miminko е права според мен...първите ми сандали с токче бяха в 6ти клас,но по-ниски,защото от малка съм си по-висока,отколкото трябва за възрастта си. И определено лицето ми не беше детско,а използвах само гланц...
Аз имам подобни -
Но аз съм на 19, почти на 20 години. Според мен не е нормално момиче на 13 да носи такива. На 13 дори не съм си и помисляла да си взема такиваНякои малки момичета дори изглеждат смешно, когато са обути с такива обувки и не могат да вървят с тях.