- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- тези обувки ..
Аз бих те посаветвала да не се качваш на високи токчета още от малка. Сега костите са още много крехти. Майка ми е казвала, че ако ходя още от малка на високи токчета ще стане изкривяване на гръбначния стълб което ти можеш да не почувстваш сега, но след време ще си проличи.
Бих ти казала да си купиш някакви по-детски обувки. Виждала съм даже подобни на тези каквито ти искаш, но без този висок ток.
ggb написа:
Всичко с времето си....
обувките са хубави, но наистина тока е прекалено висок... ами да речем, че си купиш обувките и се окаже, че не са ти удобни и не можеш да ходиш на такъв ток.. или пък не ти стоят хубаво... за това първо огледай нещо с понисък ток и нещо, което ще ти е удобно и ще ти отива.. не прави същата грешка като мен да си взимаш обувки само защото са ти харесали![]()
yep.... reality bites -.-
ДА, момичетата на 13-14, покачили се на токове, са смешни. Как момиче на тази възраст ще знае как да ходи с тях и как да се държи и облича като дама? Вие чувате ли се?!Повечето не умеят да си съчетават дрехите, токове ще носят.
Много са хубави, но като станеш на 15-16 години ще се чудиш на акъла си. Няма да изглеждаш като к*рва. Просто ще е смешна гледка.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
И каква е разликата между 14 и 15-годишно момиче...Един ден е на 14,на следващия става на 15 и за няколко часа е ''станала дама и се е научила да ходи на токчета ли''?
За всеки е индивидуално![]()
Има разлика.
Начина на мислене се променя.
И не съм сложила всички под общ знаменател. Казах, че "повечето дори не умеят да съчетават дрехите си". Не съм казала "всички". Нека си изживее детството. Има време да се гримира, да носи висок ток и т.н. Има по-подходящи за възрастта и обувки.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
на мен ми е противно като видя момичета на 12-13-14 с такива обувки..не бързай ,ще има да носииииш колкото искаш ..даже ще ти писне
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Aко пушиш по 1-2 кутии цигари на ден и всяка петък-вечер ходиш на кафе, където изпиваш по 2-3 уискита и след това ги врещаш зад ъгъла, КУПУВАЙ ги! Доста мои съученички правят този избор :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
От къде е цитата, ако не е тайна?Първоначално написано от miminko
Обувките са хубави, но аз лично не бих си ги взелаКато бях по-малка (13-14-15 години) много ходех на токове. Но после отвикнах и не ми липсва. Мисля, че токовете седят различно на отделните хора и това не винаги зависи от възрастта.
Децата са си деца , жените са си жени .. има време за всичко. Както за мен така и за повечето е неприемливо да се носят такива токчета на тази възраст. Щом родителите ти мислят,че не са за теб , значи не са . Много са ми смешни като ги видя из града. С изправени коси от малки с токчета и цигари и вече големите жени станали. Но както и да е различни ценности и различен морал.
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
По тая логика:к'ва е разликата межди 11-12 ? след това каква е разликата между 12-13 ? Между 13-14 ? Между 14-15 ? Между 15-16 ? между 16-17 и между 17-18 - един ден така, на следващия порасваш.. И така...дайте от 10 годишни да се правят на 20. То разлика няма.Първоначално написано от Biskfitka
Първоначално написано от LeDa
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Абе момичета, кой е казал, че ранното съзряване е хубаво ?! Разбира се, че не е, но това е факт, момичетата в днешно време съзряват физически много по-рано от колкото миналите поколения. Все пак авторката ясно е написала, че обувките ще са най-вече за специални случай. Къде е проблема да отиде на рожден ден, сватба или някакво тържество с такива обувки ?
Примерно аз като малка носех токчета и грим на състезания по спортни танци, а през останалото време си бях най-обикновено лапе. Никога не съм изглеждала нелепо или смешно, имайки предвид, че даже и 13 нямах...
Подкрепям горните мнения. На 13 с такъв ток...смешничко си е. Аз, че съм на 16, а почти не нося токове..
благодаря на всички ! страхотни сте !и тези последните ми харесаха най-много
![]()
От 10 до 20 е др.,аз друго имах в предвид.Първоначално написано от Goddess
+++Първоначално написано от Rebirthing
На 90% от случаите - да. Но това е от родителите. Оставят ги да правят каквото си искат, никакъв контрол към това как излизат за училище или дискотека да речем, какъв силен грим използват, как се държат , каква компания имат , с колко момчета са се целували до сегашната си 12 - 13 годишна възраст и т.н. ... А да не кажа колко пъти съм чувала реплики от рода на "казах на наще , че ще спя в приятелка , ходихме на диско и се напихме като прасета" примерно...Първоначално написано от miminko
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Виж сега, родителите ти мислят доброто.. Най-често на точно такива момичета им излизат лоши имена, и не от по-големите от тях, а от връстниците им, като изключим някои загорили момченца, навлизащи в пубертета. Аз съм на 13 и до момента съм била максимум с 5 и 8 см ток, и то на платформа. Няма да ти направи чест да ги обуеш, всичко с времето си. Ако се чувстваш дама - много хубаво, но високите токове, гримът, пищното облекло и така нататък са просто атрибути и понякога бледнеят пред това което си отвътре. Виждала съм много наконтени момичета, но точно псуват като каруцари, на максимум 14 год. са и се имат че са се родили с цигара в ръка и това им е призванието, въпреки че има и индивиди, точно обратните..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
По-добре не се качвай на такива обувки от сега. За мене лично и самият модел е доста гаден, обаче нещата се въртят около това, че са много високи. Надали можеш да ходиш на тях и ще облечеш с нещо, с което да се връзват и да изглеждат добре.
На мен ми е супер смешно на тия години още се гоните и пискате по улиците, а сте тръгнали да носите такива обувки. Тва да си "порастнал" не е какви дрехи и обувки носиш, нито колко пушиш и пиеш, а как мислиш и се държиш.
Аз съм на 14 и мога да ходя с ток...Това че ти не си знаела как да се обличаш и държиш на тази възраст не значи, че всички са така.Първоначално написано от darrie
Към авторката - купи си обувки с ток като толкова искаш, но не с толкова висок като тези.
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
Леле, днес едно момиче колкото мен (на 13) дойде в даскало с такива обувки, т.е. такъв ток, повярвай ми - повече от ужасно е!Супер смешно е. А и тя изобщо не можеше да ходи с тях. Изчакай още малко да пораснеш и тогава. За сега си носи по-ниски обувки.
![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Като гледам момичета от 5 до 7-8 клас ми става смешно. В тоалетната на даскалото има голямо огледало и малките момичеа като започнат да се оглеждат дали грима им не се развалил, дали прическата не им се е развалила ми става смешно, а като видя момиче с толкова голямо токче на 13 г. ми става смешно... и от факта, че някои даже не могат да ходят на тях.... Всичко с времето си.... Изкачакай да станеш на поне 16г.
малка си за такива обувки ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3