Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
Това, че някои нямат самосъзнание на 13, не значи, че всички са били така. Аз знаех как да съчетавам дрехите още от 12-13 годишна, за тази крехка възраст имах по-добър стил и вкус от всичките си съученички и приятелки. По-късно, почнах и да се обличам по своя си начин и даже учителката ми по химия казваше, че трябва да се насоча към модния дизайн, а тя си беше доста консервативна и строга, така, че правете сметка .

В крайна сметка никой ли от вас не е виждал 13-14 годишно момиче да се гримира и да носи токче и все пак да изглежда добре ?!

Аз лично не съм виждала. За това мисля, че кецовете и спортните дрехи са хубаво нещо за определен етап от живота - пак не е най-красивата гледка, но поне не е толкова смешно. Обаче реално повечето се контят и се правят само за да изглеждат по-големи и "по-готини" за пред другите и за пред момчета, което само по себе си е ужасно тъпо и смешно отстрани. Да, за мен е глупаво и това на 13-14 да мислиш за момчета, ако ще и на външен вид да изглеждаш на 20! Като ги погледнеш и вече знаеш кое е в основата на държанието и облеклото им.