.

Виж резултатите на анкетата: Кога ще свърши светът?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • 2012!

0 0%
  • След милиоооооони години...

5 83,33%
  • Не знам, дай отговорите!!!

1 16,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Hybrid View

Апокалипсис???

Всички сме чували за календара на маите, който свършва на 21.12.2012г. Както и всички знаем за земетресението, разтърсило Хаити преди около година, също и за това, хвърлило в шок японците преди няколко дни. Но според вас тези събития имат ли нещо общо с календара на маите?

Аз съм скептично настроена. Истина е, че маите са имали много прецизен календар, но той се е делял на "периоди". Последният пети период от календара им свършва 2012. Добре, ама тези племена са живели преди хилядолетия! Според мен просто според изчисленията им, през 2012 свършва петия етап и просто не са продължили. Разбира се, това са само догадки. Обаче света не може да свърши просто ей-така. Пък и той няма да свърши, просто много организми ще изчезнат заради климатичните особености. Светът че ще изчезне, ще изчезне, защото слънцето нараства и то ще погълне Земята рано или късно. Обаче когато това стане, отдавна няма да ни има, така че се успокойте. :P

За земетресенията - Винаги ги е имало, винаги ще си ги има. Земните плочи НЕПРЕКЪСНАТО се местят, все пак ядрото на Земята е течно, това е напълно естествено (според мене, не съм астроном ) Отвреме-навреме много ясно, че ще има по-силнички. Това не значи, че идва края на света..

Единствената потенциална опасност е радиацията, изпусната от атомната централа в Токио... Което всъщност въобще не е за подценяване

Вие какво мислите? Имат ли според вас основание някои да *предсказват* края на света?

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Ще си копирам поста от една друга тема :

Какво ще стане като свърши ? Всички ще умрем някога. Някои по-рано, някои по-късно.

Тъй че голяма работа като свърши света. Между другото, някъде бях чел за загиването на коралите, които всъщност са доста важни за човечеството. Но сега не ми се търси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си