.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Уред за ръце, побиращ се в джоба

Powerball. Някой има ли такова нещо? Ползва ли? Откакто съм си взел моя наистина усещам разлика, а и ръцете не ме заболяват при продължително писане, държане на химикалка или щракане по клавиатурата. Давайте мнения, да видим дали и други са усетили някаква разлика от това топче?

Повече от фен Аватара на NqmamName
    Град
    Ин Майами битч
    Струва ми се,че и това ще е като Power Balance,демек пълен ташак..

Ами от това, което наблюдавам последните няколко дни, определено има ефект.

Супер фен Аватара на radeberger
    30 лв за пластмасово топче с лампичка, която се върти вътре. Ама вие сериозно ли ?

Това ми звучи като гривните с лепенка, която лъщи на светлината за 40 лв

Ха.. аз от чисто любопитство си взех такова. Ако се научиш да си изолираш предмишницата с това нещо, стават чудеса. Вече не го въртя, но когато го правех, предмишниците ми се попмпаха зверски и да си кажа честно, никога не съм ги усещал да работят така интензивно, дори при тежки тяги и насочени упражнения за предмишница. Определено препоръчвам.
    http://vbox7.com/play:392c45b4
    My street fitness trailer^

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Ха.. аз от чисто любопитство си взех такова. Ако се научиш да си изолираш предмишницата с това нещо, стават чудеса. Вече не го въртя, но когато го правех, предмишниците ми се попмпаха зверски и да си кажа честно, никога не съм ги усещал да работят така интензивно, дори при тежки тяги и насочени упражнения за предмишница. Определено препоръчвам.
    Значи не съм единствен А какъв тип имаш ти?

Най-простият, без неони.

гледай движението да е само от китката, не знам как го правиш, но аз мога да усетя страхотно парене в предмишницата. Когато практикувах редовно, усещах хвата си железен.

странно, мислех, че вече са ги спрели тия без неоните. Аз намерих супер евтини и с неони...

как да е. Да, предмишницата се натоварва най-много, вече зависи как си извърташ ръката и натоварваш и другите мускули

Град
    Ин Майами битч
    Голям съм шаран,веднага се зарибих. От къде си ги купихте?

Моя е Powerball Pro. Всичките имат диоди (вечерно време изключвам светлините и дискотеката почва)

http://utbg.eu/theblog/2011/01/power...0%D1%80%D0%BE/

Като за начало бих ти препоръчал по около 3-5 минути на минимум 12часа, за да не претовариш излишно мускулите, на нормални обороти. Като посвикнеш, можеш да вдигнеш мизата.

Град
    Ин Майами битч
    Тренирам активно от 5 години,така че не вярвам да ги пренатоваря,но ми стана интересно какво представлява

Значи няма да имаш никакъв проблем с оборотите и претоварването. Не бих те съветвал единствено да гледаш клиповете, които се въртят из YouTube, защото повечето са тотално просташки

Град
    Ин Майами битч
    http://www.powerballs.bg/10591087108...510801103.html

а тези упражнения правилни ли са?

Ами да, но е хубаво да се пробва и извиване на ръката назад, да се вдига над главата и т.н.

Повече от фен
    "i prefer masturbating, it's the same put cheaper and much better :P"

Тоя ме разби направо т'ва в коментарите на 1 от клиповете в ютуб.
    МОМЧЕ

Мда, аз затова споменах, че няма смисъл да се гледат тия клипове. Да не говорим, че "рекордите", които се поставят там са всъщност хартийки, сложени на някои powerball-и, които дори нямат индикатори

А и не мисля, че мастурбацията ще помогне чак толкова

Мега фен Аватара на Chacho
    Аз за предмишница навивам тежести (~5кг) и това ми упражнение ми е останало в съзнанието като сокоизтисквачката за предмишници. След коментарите ви обаче и аз почвам да се зарибявам. Можете ли да сравните натоварванията с топка и с навиване?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Топката натоварва повече. Буквално чувстваш как всяка жила се напряга.

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Топката натоварва повече. Буквално чувстваш как всяка жила се напряга.
    +1

btw NqmamName утре-вдругиден ще си получи неговия Powerball, така че ще може да каже какво мисли по въпроса

Впрочем силно е възможно изобщо да не усетите адекватно натоварване, ако не го правите правилно. Само казвам, за да няма изненадани и недоволни

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Много е добро Powerballа. Знам че е разработена топката от НАСА за астронавтите да не им атрофират мускулите на ръцете в космоса.

точно така, а и се ползва при злополуки, за раздвижване на ставите и мускулите на ръцете.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Мда е. Аз първия път като си завъртях моя се зарибих и го въртях 15-20 мин. и като спрях не си усещах ръката

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Ехх ...голяма зарибявка е наистина...един познат си взе и да пробвам и аз ама бая изморително,почти ми изфръкна от ръката

всичко се постига с тренинг

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си