- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Триене на хорнологията на друг скайп потребител
От известно време един си прави базици с мен, като копира хронологията дето съм си писал с него, и я разпространява навсякъде. Как мога да направя, въпросният човек да си изтрие хронологията, т.е да няма нищо в нея?
Освен да хванеш да му "счупиш канчето" - друг вариант аз не виждам това да стане.... ааа - може и компа да му хакнеш, но като се замисля първия вариант хем ще е по сигурен, хем с по-малко усилия!!!![]()
Трябва ти достъп до неговата машина. Разполагаш ли с такъв?
НеПървоначално написано от selenium
![]()
Ако си на училище можеш да му сложиш бот на пц-то на което сяда и да го настройш всичко написано на клавиатурата да ти праща на имейла но тва е малко възможен начин.
Хронологията на скайп се съхранява локално на машината от която е писано. Намира се в AppData папката на юзъра. Ако се логнеш от друга машина сървъра на скайп ти праща само контактите, но не и чат хронологията.Първоначално написано от ThEKiNgG
(поне при по-старите версии на скайп беше така)
Не виждам как може да му изтрие хронологията при положение, че няма достъп до машината. Като му вземе акаунта, пак няма да може да му изтрие хрологията.
при новият скайп хронолгията не се ли прехвърля but what the fuck просто спри да си пишеш с него
Ако знаеш парола и име просто влез и смени паролата![]()
>>> Lineage II - Asterios - Hunter <<<
>>> Minecraft <<<
През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искаш да оцелееш - ела в България, тук сме с 30 год. назад...!!!