- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Приятелят ми ще разбере, ако спя с друг
Значи искам мнемия ако може де
Приятеля ми миказа че ако правя секс с някои друк ще разбере.Знам че само лекар може и т.н. просто дали има някаф минимален шанс..
благодаря![]()
Кирилицата важи и за заглавието!
kalpazanka
мнението ми е че си долна
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Еми ако си девствена, лекар ще разбере, че си правила секс.
Ако твърдиш пред приятеля ти, че си девствена, а като правите секс нито те боли, нито има кръв, ще се усети. Макар че не е задължително да има крвъ и болка. Освен по държанието ти, няма как иначе да се сети, тоест ако самата ти не се издадеш.
Две неща:
1.Оправи си заглавието, ще ти заключат идиотската тема.
2.Ако имаш приятел, защо ще спиш с друг?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Курва (Без извинение)![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
А ти защо искаш да спиш с друКи ?
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Ако няма да спиш с други защо ти е да знаеш как може да разбере.. ти недей да спиш с друг и няма да имаш проблеми.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
1. Ти си тъпа п*тка
2. Няма да разбере като ти види п*тката
3. Ще разбере по държание, от приятели или т.н
4. njoy![]()
Просто човекът е психолог. И е обигран и наблюдателен, за да ти го каже.
Опа, с miminko сме поствали по едно и също време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!