- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ядете в училище - 1 смяна ?
ЗНАМ че има такива теми, но или са много стари или няма отговори !
Въпросът е ясен.. Какво ядете в училище когато сте 1ва смяна ?
попринцип си взимам Активия, но има случаи когато ям всичко каквото има на лавката![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Зависи колко съм гладна, имало е случаи да не хапна нищо, имало е и моменти, в които съм изяждала по 3 хамбургера и 1 странджанка за 2 междучасия буквално.Попринцип ям страшно много и пак съм си 42-3 кг.
Нищо.
Сутрин пия кафе и до обяд не ям нищо.
Рядко се случва да си купя нещо- солети или нещо малко.
Закусвам вкъщи - препечени филийки, плодове... В училище карам само на 1-2 дъвки и тук-таме някое кафе..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Доста често закусвам сутрин вкъщи и в училище не ям нищо.Понякога си купувам разни тостери, пици и други закуски.Гледам поне веднъж в седмицата да ям ябълка.![]()
Закусвам вкъщи, а в училище си вземам някакво Corny, сок или вода.
Попринцип аз закусвам вкъщи. Ако ми се дояде нещо през междучасията гледам да не е нещо тестено - пица, сандвич и др. Предимно ям солети![]()
Каква е тази всеобща заблуда да ядете солети....
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Ти ме изуми!Първоначално написано от YoungDD
![]()
В училище или си нося нещо от вкъщи, защото няма как да карам цял ден само на закуска, или си купувам разни плодове и месо от магазина.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Закусвам вкъщи - сандвич, препечени филийки, плодове, кисело мляко.. На училище често не ям, ако съм гладна си взимам някакви солети, бейкроуз, някаква вафла. Ако пък стоя до към 3-4 и повече си взимам тост, дюнер, пица, форнети, китайско, пържени картофи с пилешки хапки, панирано сирене или кашкавал и т.н абе направо си обядвам :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Все глупости.. чипсове, бейкроус, солети, вафли.. + нещо за пиене... студен чай, кола, фанта
Абе общо взето нездравословни храни.
Яка профилна снимкаПървоначално написано от lifelesscorpse
![]()
![]()
Аз ям или нещо от лафката или си нося сандвич от вкъщи. Ама то да ставам рано, пък да пека, че да се блъскам в стените, щото още спя![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Аз съм винаги 1-ва смяна и си купувам закуски от Бай Бисер(баница, бутерка със шунка, рогче с кренвирш, пица и тнт...МНОГО СА ВКУСНИ! :P
По-принцип не закусвам вкъщи.. в училище карам на кафе и дъвка , а ако огладнея зверски.. ям някоя тестена закуска, от която после ми е гадно, но стомаха си казва думата- ГЛАД..
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Плодове, салати... В петък си носих домати с моцарела и си ги изядох супер невъзмутимо в химията![]()
50 гр ядки или сушени плодове (кайсиите например не са толкова калорични и са полезни) е много добра идея.
Сутрин преди да отида на училище рядко ми остава време да ям нещо и в голямото си взимам някакъв плод или Nesvita.
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
каквото има на лавката, но вече все по-често пропускам да ям в училище
yep.... reality bites -.-
Преди училище закусвам, защото сме една смяна и започваме по-късно.
В училище , обаче пия ужасно много вода - над 2 литра.![]()
корни или солети ям в училище
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Сега съм 2ра,но дали ще съм сутрин или следобед все тая.
Сега първото ми ядене е чак в 2 наобяд и ям тостер или по-рядко бургер,дюнер....ии понякога по-късно Корни![]()
Ако съм сутрин е същото![]()
Тестени закуски FTW <3
![]()
Ми к'во да направя.. Едни солети не ми стигат. Едно време взимам си едни солети и едно кафе и изкарвах целия ден. Сега имам нужда от една закуска. Понякога си взимам и нещо сладко след нея, но не винаги. В къщи не закусвам.
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
Повечето се храните ужасно, но разбира се това си е личен избор.
После защо по улиците е пълно с момичета с наднормено тегло.
За мене най-добрият вариант са сандвичи-домашно приготвени или сурови ядки, които засищат много.
Нищо. Много рядко си взимам солети, бейк ролс или нещо такова. Закусвам си у нас.