- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво ядете в училище - 1 смяна ?
Нищо. Нито в нас, нито в училище... просто нямам никакво време в нас, пък и не ми се яде толкова рано. В училище пък има само боклуци, така че пропускам... което не е никак добре, но...![]()
най-често нищо..
понякога си взимам сок и солети или нещо сладко ..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Честно казано каквото ми падне
баничка, милинки, пица, кифла, джоб, рядко ям дребни работи като солетки или бейк ролс..![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Всъщност в сандвича,който ям в училище има само шунка,кашкавал и домати...понякога и краставици,зависи какво ми се ядеПървоначално написано от bloodyF
Ако го правя вкъщи ще сложа същото,така че...
![]()
Виждала съм и какви салами и кашкавали слагат,така че... ..избрала съм възможно най-здравословното място за ядене в даскалото![]()
Преди ядях много .. буквално всяко междучасие трябваше да имам нещо в устата ;x Като започнем от сутришна поничка/геврек/пица след това някакъв шоколад или вафла после Bake rolls и накрая спагети/принцеса/тост и всякакви боклуци.. За това и станах 53 кг
Сега се ограничавам и си взимам някакъв плод от вкъщи .. ако не ми стигне си взимам и Bake rolls.![]()
избягвам да ям там.. защото само боклуци има..
но когато ям .. си взимам плодово мляко , солети или банан ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
^ Яя, ТРОЛЪТ се завърна..![]()
ПТ: Най-често си взимам шоколад, някакъв плод(банан,ябълка и т.н) и сок..![]()
Различно ... през последните няколко седмици постоянно се чувствам гладна и ям хамбургери и още една камара глупости .. и пак съм гладна де... Качила съм няколко кила (станал съм 45-46) .. а до преди месец някъде бях по-малко .... За това тука няколко дни го карам на солети или на без хич
пренцеса,солети,вафла,кифл чки,портокали
общо взето тия 5 неща,само ги редувам..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ПознатоПървоначално написано от justonegirlwithonehope
.. Но да не се оплакваме..и аз ям страшно много, но не напълнявам лесно и все съм около 40-50. През голямото междучасие, ако се дореда на лафката, по принцип си взимам меденка любимка
или нещо солено, като брускети, бейкролз или кубети
![]()
![]()
Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .