- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pomo6t
На 14 съм, от известно време имам чувства към най-добрият си приятел..Познаваме се от няколко години, споделяли сме си почти всичко, помагали сме си за всичко,скоро разбрах ,че го харесвам.Тъкмо беше скъсал с приятелката си и му казах какво изпитвам, каза ми само да си помисля какво да правим.После със лек намек му предложих, а той нищо не каза.На следващият ден в училище всичко беше като постаро му, само че имаше леки базици от негова страна,защити меПосле разбрах, че е тръгнал с някакво момиче започнах да си мисля, че той просто иска да си има гадже независимо коя да е )Попитах го сигурен ли е в решението си за нас, а той каза не, дадох му срок да избере, ту клонеше към мен, ту към нея...казах му, няма да бъда втората, решавай защото ми омръзна да си играеш с мен и с нея!Перед мен казваш, че ме харесваш (че ме обичаш) а пред нея какво ли? , една вечер му казах край, искам да знам коя от нас? Избра нея , с обяснението, че се познават от бебета и проблемът бил, че съм по-висока от нея, попитах го дали това е окончателното му решение..и той каза не..на сутринта в училище го попитах същото ли е решението му и той каза да, тогава аз не издържах и му казах..майната ти аз вече неискам да сме и приятели..върви си (физиономията му се смрачи и леко усните му започнаха да треперят) две междучасия подред,се гледахме а в голямото ме погледна тъжно и се сдобрихме
и сега незнам какво да правя
Ееее извинявай мила ама това наистина си е голямо разиграванеСпоред мен престани да го питаш, прави се, че все едно нищо не е станало и много скоро предполагам той ще започне да се интересува
Ти така като му ходиш по акъла си мисли вече, че едва ли не е незаменим и само да ти щракне с пръст си мъ в краката
Апък ако не стане нищо здраве да е
друг ще дойде и после ще се чудиш защо си позволявала да те разиграва така тоя
![]()
Want you to make me feel like I'm the only girl in the world
Like I'm the only one that you'll ever love
Like I'm the only one who knows your heart
Only girl in the world..
Blagodarq !![]()
Ми не е трябвало да се сдобряващ с него! Той симо те разиграва, явно е,че не държи на теб по никакъв начин, дори и като приятел, и само си играе с теб. Просто му тегли една и спри да се занимаваш с него!