- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Super Fat Burner
Не съм дебел 166см 64 кг обаче имам малко мазнина по себе си и мисля да си взема http://www.google.com/imgres?imgurl=...t:429,r:11,s:0 стува 19.50 стига за 1 месец някой пробвал ли е такива продукти има ли станични ефекти храненето как е ? Каза ми пича от магазина че ускорява метаболизма и повишава малко ритъма на сърцето и телесната темп. какво е вашето мнение за тези продукти или специално за моя?
ПП:Съжалавам ако има пр. грешки ама бързам ;д и знам че трябва освен добавката усилено кардио не ми е проблем![]()
Най-много да пукнеш, ама няма да свалишГаранция
![]()
Wild sexy bitch from Mainatown :P
Без хранителен режим нищо няма да направи тоя fat burner ... (почни нищо)
Това е за хора които не вършат никаква дейност,по цял ден са в офиса пред компютъра да речем.. няма смисъл,вземи си един качествен Л-карнитин и бягай по ~1 час на ден или когато си свободен и ти гарантирам,че ще има по-голям ефект.![]()
да бе ! То по тая логика земи си само месо и бягай по 2 часа...
Първо да си направи хранителния режим ! иначе квото и да си вземе нищо няма да направи! И бтв тоя фет бърнър е пълен ташак. Аз лично бих пил кафе вместо него!
Вие ме отказахте от всякаде... 1 полужително мнения нямаи бтв в тоя фат бърнар има Л-карнитин
Ами така е за жалост - магически прахчета няма.
То затова им се вика добавки. Иначе казано - нямаш ли добра основа(добър хранителен и тренировъчен режим), само ще си дадеш парите на вятъра..