.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 55

Hybrid View

Повече от фен

Що за изисквания..

Приятелят ми не ми дава да пиша някви мили коментари по профила му във фейсбук, нито да си пиша на стената често,че го обичам.. що за простотия !? Как може да ми налага подобни ограничения.. ако и той ме обича какъв му е проблема ? Освен това не ме отбелязва,че е обвързан с мен. Живеем в различни градове. Започвам да си мисля,че само ме мотае.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Омг.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Докъде стигнаха хората с тоя фейсбук...

Питай го защо не иска, има ли някаква причина ... ?

За някои хора цялата работа с фейсбук е много сантиментална, може и за него да е така.
    I had hoped you'd see my face, and that you'd be reminded
    That for me it isn't over yet.

Цитирай Първоначално написано от Biiiitch

За някои хора цялата работа с фейсбук е много сантиментална, може и за него да е така.
    И аз не бих дал..
    Тъпо е, и е лигаво.
    Roses are brown,
    Violets are brown,

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от Biiiitch

И аз не бих дал..
    Тъпо е, и е лигаво.
    Toчно... Не смятам, че трябва да изразяваш любовта си чрез фейсбук точно ... Наистина е голямаа глупост т'ва.

Повече от фен
    Е,дори да е глупост за какво да ми прави чак проблем? Аз му казах,че ще си пиша каквото си реша,защото никой не ми казва какво да правя.

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Е,дори да е глупост за какво да ми прави чак проблем? Аз му казах,че ще си пиша каквото си реша,защото никой не ми казва какво да правя.
    Лелиий, дай по-леко с тая самонадеяност .. Може да си имате проблеми заради това по-нататък...

Това ти е поредна такава тема, по каквото наблюдавам. Що позволяваш така да ти определя нещата?

верно е тъпо да го спамиш през три часа примерно, ама ти едва ли т'ва имаш предвид. я си поговорете

Повече от фен
    Еми то като гледам вече си имаме.. ама какво да направя,че много се дразня някой да ми казва какво да правя,още повече,когато не мисля,че с действията си вредя на някого.. накратко-обясних му,че ще си пиша каквото преценя за добре аз.. еми така де-дори да съм крайна в самонадеяността си,както казваш,защо пък трябва някой да ме ограничава ?? Още повече пък човекът,когото обичам !?

Голям фен Аватара на xinfamous
    1000000% се зарибява с други,ГАРАНТИРАМ ТИ ГО! Изтъркан трик,че да не разберат другите моми че уж има приятелка
    Can It All Be So Simple ?

Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.

Мъжете не щат да се пишат обвързани, за да изглеждат свободни и да могат да си зарибяват на воля.

Истински жест е човекът да си отбележи статуса - според мен тва значи че държи на теб, че показва на 'света', че е зает.
    Бтв не намирам за лигаво от време на време да си пишете неща по стената. Даже е суиииит.

Но ти постоянно се оплакваш от тоя момък. Ако връзката ви не върви, прекъснете отношенията си..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    Цитирай Първоначално написано от lixofana
    Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.
    По-скоро е първото. И аз не обичам по fb да си пишем(за к'во, като можем да си го кажем), ама не съм му забранила на моя(а той стената ми я спами с разни картинки...аз с дни не ги и забелязвам).

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от xinfamous
    1000000% се зарибява с други,ГАРАНТИРАМ ТИ ГО! Изтъркан трик,че да не разберат другите моми че уж има приятелка
    Аха или пък си има и там приятелка...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

yup
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Яко те разиграва....

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тряя си благодарна че още не те е отрязал. На мен ако така ми се сопнеш директно ще изхвърчиш.

В случая не си правата. Разглеждаш нещата прекалено себично. И си гледаш само в своята паничка. А в една връзка няма място за себичност и егоцентризъм.

Другото е че пича може просто да не те взима насериозно, щом сте от различни градове(много вероятно е да е така). И тогава си в още по грешна позиция, а онова по горе важи с пълна сила

Със здраве

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Как го обичаш по facebook ??!
    http://www.facebook.com/pages/BU/216678611680677 !! <-- Хвърлете едно око.. ;*

Никога не сваляйте вие мъжете..Това просто не е природно. Никъде не се е чуло и видяло яйцеклетка да изскача през матката,
    да намира сперматозоид в тестисите и там да се свързва с него.

изтрий си фейсбука и край на споровете за глупости, подчертавам глупости.

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    На колко сте??Ако сте по-малки е съвсем вероятно някой негов родител също да има профил в така познатия фейсбук..Или както казаха останалите просто да му се струва лигаво/да не те взема насериозно : ) Говори с него

Град
    Варна, моретоо :)
    Срам го е от теб и както казаха... зарибява се нещо. Няма друга логична причина, освен това, че е болен шизофреник, психопат!
    хЪх...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не спирам да се учудвам колко глупави и отчаяни хора има по тоя свят.. Хващат се за някой като удавник за сламка, сами се лъжат, сами си вярват и живеят в постоянни драми... Странна форма на мазохизъм наистина.
    Welcome to the Jungle...

И аз съм сигурен.. като чели и вие не сте го правили
    Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не спирам да се учудвам колко глупави и отчаяни хора има по тоя свят.. Хващат се за някой като удавник за сламка, сами се лъжат, сами си вярват и живеят в постоянни драми... Странна форма на мазохизъм наистина.
    Agreed.
    Roses are brown,
    Violets are brown,

Повече от фен
    Ще ви кажа защо реагирах толкова остро и отказах да правя каквото поиска от мен-попадала съм на ''пикантни'' смси от друго момиче, на малко по-така чат с нея.. следователно не мисля,че съм в позицията на това да нямам никакво право да отстоявам себе си.. аз съм егати отвратителната,че държа на него и че го обичам,нали ! Ужас,трябва да се засрамя. Обаче не се знае той дали има такова отношение към мен,като съдя по реакцията,се замислям.. но вече е късно-ако мога да му ''навредя'' с коментарите си,то вече съм го направила.. не допускам да си играят с мен. Или ще ми каже какво мисли,или да се чупи.. ами сега съм в изчаквателна позиция, след като той вчера едва ли не ме нареди..след като съм писала,че се обичаме.. нека сега да си е без моето внимание.. да видим ще му мигне ли окото..и между другото наистина по принцип е тъпо да се демонстрира отношение във фейсбуук,само че аз го направих с конкретна цел,както ви казах..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си