.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Hybrid View

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Момиче съм, и въпреки това не бих искала стената ми да е наспамена с лигави сърчица и обясняния в любов. Изкуствено е, тъпо е. Обичам те се казва лице в лице и не през 15 мин, просто защото на човек му е станало скучно.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от lixofana
    Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.
    Абсолютно.
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lixofana
    Вариантите са два. Или се занимава или иска да се занимава с други, или просто не иска връзката ви да има такава показност. Не всички обичат да демонстрират личния си живот във facebook. Просто поговори с него.

Мега фен Аватара на FuckedUp

Re: Що за изисквания..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Приятелят ми не ми дава да пиша някви мили коментари по профила му във фейсбук, нито да си пиша на стената често,че го обичам.. що за простотия !? Как може да ми налага подобни ограничения.. ако и той ме обича какъв му е проблема ? Освен това не ме отбелязва,че е обвързан с мен. Живеем в различни градове. Започвам да си мисля,че само ме мотае.
    1во. не те обича.
    2ро. за т'ва нямам коментар дори. Не го обичаш.
    Моля ви, спрете с тия "връзки", че ми се повръща вече като видя такава тема.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

ОМГ.. пфф много просто.Не иска да му пишеш,че го обичаш,защото най-вероятно се зарибява с други и не иска да разберат,че си има приятелка.Разиграва те както си иска а ти му се връзваш.Жалко

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Съгласна съм с другите, че сигурно те разиграва и затова не иска да се вижда, че е обвързан. Ако те обича и приятели, познати, т.н знаят за вас не би трябвало да го бърка това че ще му пишеш във фсб или че пише, че е обвързан

Град
    Plovdiv
    Да, от Пловдив ли си?

Повече от фен
    Ами скарахме се по темата, той каза-все тая,пиши каквото си искаш, аз му казах пр ден,след което имаше коментар-''ти си ненормална'' и толкова.. оффф,абе писна ми да му мисля..каквото ще да става. Сега ще спра да му обръщам внимание-сигурна съм,че рано или късно ще съжалява.

Град
    Plovdiv
    А обясни ли ти причина да не иска да се впише като обвързан с теб?

Повече от фен
    За това не съм го питала, а и не искам сякаш.

Повече от фен
    Никога не съм говорила с него за тоя статут-обвързан/необвързан.. аз му поствам и разни песнички с ,така да се каже,любовен замисъл,на които пиша,че са поздрави на стената му - за тях нищо не ми е казвал. Е,каква е логиката ...?!

Град
    Plovdiv
    Ем прати му покана и ако я отхвърли очевидно има нещо, за да не иска. Това не е нещо съществено и не е гаранция за нищо, но точно защото е незначително не би трябвало да му пречи да го направи.

Повече от фен
    Пращала съм му 2 пъти покана-не я е приемал.. ами не знам. Сигурно наистина връзките от разстояние са обречени на провал.

Град
    Plovdiv
    И аз да съм щях да се ядосам. Просто не го бърка толкова това, че ще е отбелязан като обвързан. Ако бях на теб още в началото да съм го питала за причина

Град
    Plovdiv
    миминко сериозно ли? да не преподаваш или...?

Град
    Plovdiv
    Колко ти е голяма дъщерята

Re: Що за изисквания..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Приятелят ми не ми дава да пиша някви мили коментари по профила му във фейсбук, нито да си пиша на стената често,че го обичам.. що за простотия !? Как може да ми налага подобни ограничения.. ако и той ме обича какъв му е проблема ? Освен това не ме отбелязва,че е обвързан с мен. Живеем в различни градове. Започвам да си мисля,че само ме мотае.
    Първо те мотае.Второ неиска някоя друга да види, че ти съществуваш, друга разумна и основателна причина едвали има, но може да се окаже, че е някой психопат с странни разбираня за хора, който се обичат и който са заедно!
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    помоли го за някакво обяснение
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Цитирай Първоначално написано от miminko
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Да му се моли? Защо?
    не се изразих правилно да го помоли за обяснение ..и ако то не е правдоподобно няма смисъл да продължаваш
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има ли нужда въобще от коментар?

Той явно не желае обкръжаващите го да знаят, че тя му е гадже. Причината? Най-вероятно свалки.

Авторката трябва да си прецени дали има смисъл да продължава тази пародия, която нарича връзка.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    Nema kvo da go moli to e qsno krie neshto, ako ne beshe shteshe da pokaje na celiq svqt kolko q "OBICHA"

P.S. И не слушай момичета, който се снимат по белио В случая има право, но попринцип рядко можеш да чуеш нещо смислено от такова
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Абе може момчето нищо да не крие Вие веднага.. Не всички харесват фейсбук, не всички обичат публичността. Да ви имам идеите за критериите за това "колко държиш на някого". Има и такива хора - не харесват снимки, не пишат коментари. Аз лично също не одобрявам тези обясняния в любов в интернет, може и той да е така. Стига си се тормозила за глупости, ако сваляше други мисля че все щеше да си проличи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Майна сити
    Лелей оставете го тоя фейсбук бе
    Не ви влиза в интереса! c(:

Повече от фен Аватара на Hayden
    Град
    В облаците
    ако сте гаджета но само в фейса ... малко кофти ;s пък до това за статусите и постването аз лично супер много се кефя приятелката ми да ми прави такива изненади защото по този начин ми показва че си мисли за мен иии това си е повод примерно да и звънна просто да и кажа здравей как си :P искам да те видя, липсваш ми ии всичко останало .. ноо различни хора, различни характери не го знам не мога да кажа нищо но ако е от тези който не си падат по нежностите и ласките ето една причина да ти забранява или там каквото ти е казал, а другата е спомената много пъти в мненията, (може би приятелите му го майтапят за подобни работи и той да се влияе от това) ;] ии по добре си говорете по често по яко е и ако искаш да му кажеш нещо можеш да го направиш не един а колкото искаш пъти !!!

Определено те мотае, или не иска никой да знае, че общува с теб. Или приятелите му го знаят като мъжкар и мачо, и някой твой по мил коментар ще го срине... Каквото и да е, не е хубаво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си