Здравейте....Скоро се сабрахме с моя приятел...бяхме разделени 2 седмици,а имамем връзка от 3год....Днес за пореден път се скарахме жестоко.Искам мнението ви,защото аз не мога да разбера какво толкова съм направила.Ще се опитам да бъда максимално кратка.....Моя комшия с който той е приятел бяхме в 1 клас...и с неговия приятел....днес те решиха да ми се обадят за да видим..и изпу6им по една цигара.Видяхме се за половин 4ас...и това беше...нищо странно за мен все пак са ми приятели..и бивши сау4еници...Никога не съм имала нищо общо с никой от тях...и не искам да имам.Така казах на моя приятел ,4е са ми се обадили за да се видим за 1 цигара...А той буквално превартя...каква работа съм имала с тях,какво съм си говорила толкова с тях...Даже днес трябваше да спя в тях,но той ми каза да съм си излизала с тях.Когато те излизат....по мъжки(по4ти всеки ден),няколко пъти съм искала да отида с тях...а той ми отговаря 4е аз съм нямала работа там...Защо съм мъ била вси4ки да ме гледали...вси4ки да ме сваляли,а аз не забелязвам такова нещо.Казвам му го тва вси4кото,а той ми казва,4е той бил мом4е и ги осештал тея работи.Много му се дразна.Кажете аз ли нещо аз ли не съм наред...аз ли немога да ги разбера тея мажки работи.Това са детски работи...писна ми ве4е....Аз съм на 20год.а той на 22.Аз-рак Той-водолей...хаха...Моля за мнение аз ли не ги разбирам нещата както трябва или той не е наред нещо....